Vizita.si
image (28)

Novice

Tabu tema? Ne za mamo Kardashian!

K.P.
26. 11. 2012 14.51
13

Ker jih ves čas spremljajo kamere, družina Kardashian le redkokatero stvar ne deli s svojimi oboževalci. Mama Kris Jenner brez zadržkov spregovori tudi o svojih plastičnih operacijah.

Vsakdo, ki spremlja njihov resničnostni šov, dobro ve, da družina Kardashian brez težav spregovori o prav vsem, kar se dogaja v njihovem življenju, in če je največ prahu dvigalo vprašanje o tem, ali je zadnjica Kim Kardahsian naravna ali ne, pa pri mami Kris Jenner ni prav nobenega dvoma o tem, kaj ji pomaga vzdrževati njen bleščeči videz.

Kris namreč vedno brez dlake na jeziku spregovori tudi o vseh plastičnih operacijah, ki si jih je privoščila. 57-letnica je nedavno zamenjala prsne vsadke, kar je bilo prikazano tudi v resničnem šovu z namenom osveščanja žensk, naj bodo pozorne na 'življenjsko dobo' implantatov in si jih menjajo na vsakih 10 let. "Ženske sem želela opomniti, naj preverijo 'datum poteka' vsadkov in naj bodo pozorne glede tega, kaj se dogaja v njihovem telesu,“ je povedala Kris.

Ljubezen do estetskih posegov ji je v preteklosti prinesla tudi tožbo s strani podjetja, ki proizvaja linijo kozmetičnih izdelkov za nego proti staranju kože, saj je kot njihova medijska predstavnica prekršila pogodbo, ko se je tik pred Kimino poroko odločila za poseg na obrazu.

"V svoji hiši imam kamere vsak dan in ves dan. Ne morem si izmisliti, da grem na kavo, nazaj pa priti z novimi dojkami recimo,“ je povedala slavna mama, ki pred kamerami ni mogla skriti niti neljubega dogodka, ko je dobila alergijsko reakcijo na polnilo za ustnice.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587