Vizita.si
Tudi njena 86-letna mati je videti odlično.

Novice

66-letna zvezdnica pokazala še vedno seksi zadnjico

L.E.
21. 06. 2012 15.16
12

Nekateri se pa res ne zmenijo za svoja leta. Kaj pravite? Vam je 66-letna zvezdnica v pajkicah všeč ali bi ji raje predlagali, da si obleče navadne hlače?

Cher je v soju žarometov že od svojega 19. leta. Takrat je namreč postala slavna z danes kultno skladbo I Got You Babe. Čeprav so od takrat minila že desetletja, pevka prav nič manj ne skrbi za svoj videz. Nanj je očitno tako ponosna, da si brez kančka slabe vesti nadene pajkice, ki več razkrivajo kot zakrivajo. Oblekla si jih ne bi niti marsikatera dvajsetletnica; če bi si jih, pa bi jih morda kombinirala s tuniko. Kdo bo morda rekel, da se je zvezdnica le sprehodila do najbližje trgovine, toda v resnici se je tako udeležila filmske premiere.

Po pravici povedano za svoja leta sploh ni videti slabo. Njena postava deluje prav mladostno. Medijem je že večkrat zaupala, da je to po eni strani posledica njenega dolgoletnega zdravega načina življenja. Izogibala naj bi se namreč tako cigaretnemu dimu kot alkoholu, veliko tekla in hodila ter uživala zelo zdravo hrano. Po drugi strani pa naj bi za povrh podedovala zelo dobre gene. Tako je nedavno na Twitterju objavila fotografijo, na kateri je s svojo 86-letno materjo, ki je resnično videti odlično. Na profilu tega družbenega omrežja Cher sicer deli veliko lepotnih nasvetov. Kot pravi sama, je na svetu že 100 let, zato dobro ve, kaj deluje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587