Vizita.si
image (28)

Novice

Tako je videti 7 tednov po porodu

L.E.
20. 01. 2012 15.41
29

Njen trebušček je res neverjeten. Je mogoče, da je tako videti samo sedem tednov po porodu? Tako ploskega trebuščka nekateri nimajo celo po mesecih vadbe.

Shayne Lamas Richie je sicer igralka, vendar je bolj znana kot hči Lorenza Lamasa, igralca, ki je med drugim igral v seriji Drzni in lepi. 26-letna Shayne morda ni znana po svoji karieri, vendar je paparace vseeno pritegnila, ko so videli njeno telo manj kot dva meseca po porodu. Ne samo, da je izgubila vse odvečne kilograme – njen trebušček je dejansko popolnoma raven ter še mišičast. Nekateri tega ne dosežejo celo po letih obiskovanja telovadnice.

Mala Press Dahl je bila rojena 11. novembra, medtem ko so bile fotografije posnete, ko je Shayne z možem konec decembra počitnikovala v Miamiju. Med njene skrivnosti očitno spada tek, vendar vsekakor vemo, da tudi med prazniki ni kaj preveč pojedla. Četudi imamo mišičast trebuh, se ta namreč ne more prikazati, če ga prekrivajo maščobne blazinice. Teh pa se ne znebimo samo z redno telovadbo. Paziti moramo še na prehrano. Obroke moramo uživati redno – poleg tega morajo biti ti zdravi in nikakor preobilni. Samo tako presnova deluje nemoteno in maščobne blazinice ne nastajajo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587