Vizita.si
image (28)

Novice

Tako lep obraz, nato pa zgubane noge

L.E.
12. 07. 2012 14.25
40

Morda ima 48 let, toda pogled nanjo še vedno vzame dih. Tako lep obraz odvrne pogled tudi od malo manj privlačnih zgubanih nog.

Slabe strani staranja prej ali slej prizadenejo vse, tudi najlepše ženske sveta. Toda Elle Macpherson nekaj znakov, da ni več dvajsetletnica, ni ustavilo, da se ne bi pokazala v svoji najboljši luči. Brezskrbno si je nadela kratko krilo, ki morda res razkriva nagubano kožo, zato pa tudi še vedno dolge in vitke noge.

Znaki staranja se sčasoma pokažejo pri vseh; toda pri nekaterih resda prej, medtem ko pri drugih pozneje, za povrh pa še pri nekaterih močneje, medtem ko pri drugih manj opazno. Vse to je odvisno tako od genetske zasnove kot tudi od načina življenja. Kot mnogo drugih nadlog boste učinke staranja lahko omilili z izogibanjem soncu, zdravo prehrano, pravo kozmetiko in celo redno telovadbo. Vse to bo vašo kožo dlje ohranjalo prožno in napeto. Za Elle je njena izjemna vitkost v tem primeru lahko celo slabost. Pri zelo vitkih ljudeh se lahko gube, ker imajo manj maščobe, namreč pokažejo prej. To se še posebno hitro zgodi okoli kolena – kjer ni mišic in maščob, temveč skorajda le kosti in koža. Seveda je bila nagubanost pri Elle še toliko bolj vidna, ker jo je fotograf ujel v trenutku, ko se je med hojo bolj pokazala.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587