Vizita.si
image (28)

Novice

Se je mlada zvezdnica spustila predaleč?

L.E.
25. 06. 2012 05.35
3

Tako mlada je dosegla že toliko uspehov, toda težave v zasebnem življenju pridejo do živega vsakemu. Ob pogledu na igralko je mnoge zaskrbelo.

Isabel Lucas je mlada, komaj 27-letna igralka, ki je prve uspehe požela že v rodni Avstraliji, sedaj pa navdušuje tudi v malo bolj zahtevnem Hollywoodu. Ni pa uspešna le v svoji karieri, dolgo časa je bilo videti, da gre celo v njenem zasebnem življenju vse kot po maslu. S partnerjem, priljubljenim glasbenikom Angusom Stoneom, sta bila videti kot popoln par. Oba mlada, lepa, slavna in uspešna, za povrh oba veganca in zagreta okoljska aktivista. Če je bila vitka plavolaska dolgo vedno fotografirana z nasmeškom na ustnicah, so jo nato nenadoma paparaci začeli videvati veliko bolj žalostno in utrujeno. Četudi je bila njena postava vedno zelo suha (konec koncev se drži zelo zdravega načina prehranjevanja ter skrbno pazi, da v svoje telo vnese ravno hranila, ki jih to res potrebuje), je nenadoma začela skorajda hirati. Na zadnjih fotografijah lahko žal praktično že preštejemo njene kosti, očitna je tudi bledica. Bolečina ne prizanaša nikomur, niti zvezdnikom; upamo lahko le, da se bo še mlada igralka z njo spopadla zrelo in predvsem odgovorno do sebe in svoje lastne sreče, ki si jo kot vsak zasluži. Zakaj bi po nepotrebnem trpela? Žal je tudi zelo daleč od svoje družine, toda morda ima tudi v Hollywoodu nekoga, ki ji bo lahko pripravil krepčilno domačo juhico. Včasih je že povsem preprosta domača jed dovolj, da se človek okrepi tako psihično kot tudi fizično ter je pripravljen na nove življenjske izzive.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587