Vizita.si
image (28)

Novice

Tako se je želela maščevati bivšemu fantu!

S.P.
12. 02. 2013 08.23
76

Javnost je tokrat navdušila 30-letna Britanka Marie Mace, ki se je nekdanjemu fantu maščevala tako, da si je v pičlih nekaj mesecih popolnoma preoblikovala postavo. Le kako ji je uspelo?

S svojo spremembo je tokrat osupnila in navdušila tudi 30-letna Marie Mace iz Velike Britanije, ki je v nekaj mesecih uspela izgubiti kar štiri konfekcijske številke. Vse se je začelo konec lanskega poletja, ko jo je zaradi pretiranega obsega bokov ter odvečnih kilogramov zapustil partner. “Vedno sem bila nekoliko močnejša, a si nikoli nisem mislila, da sem predebela. Dokler pa me ni fant neusmiljeno zapustil, češ da se zaradi moje kilaže ne želi več z mano kazati v javnosti. Postavil me je pred izbiro: ali se bom zadrževala v notranjih prostorih, kjer me ne bo nihče videl, ali pa se nemudoma razideva. Tako več nisem želela živeti,“ se spominja Marie, ki je vsemu naredila konec.

“V obupu sem se začela še bolj nažirati z nezdravo hrano in ni trajalo dolgo, da je to začelo vplivati tudi na moje vsesplošno počutje,“ nadaljuje. Zato se je odpravila k zdravniku, ki pa ji je na podlagi nadaljnih raziskav odkril sindrom policističnih jajčnikov, zaradi katerega lahko pacient zlahka pridobi na telesni teži, medtem ko jo toliko težje izgubi. “O točnih številkah sicer ne želim govoriti, lahko pa povem, da sem tehtala tudi že krepko čez 100 kilogramov. Dolgo sem si zakrivala oči ter si zanikala težavo, nato pa me je zdravnik dodobra prestrašil z omembo vseh nevarnosti, ki mi pretijo, vključno s tragičnim koncem. Čas je bil za spremembo, oziroma še bolje, čas je bil za maščevanje.“

Odločila se je namreč, da bo uravnala svojo telesno težo in se tako maščevala nekdanjemu partnerju, ki jo je zaradi debelosti zapustil. V svoje življenje je takoj uvedla veliko rekreacije, uživati pa je začela tudi nizkoenergijsko hrano, ki je vključevala zgolj sadne napitke, juhe ter posebne beljakovinske tablice. V štirih mesecih je tako izgubila kar dobrih 20 kilogramov. "Ko je moje telo zopet postajalo vse bolj ženstveno, me je nekdanji partner seveda kleče prosil, naj se vrnem v njegov objem, a sem ga gladko zavrnila. Če me ni maral, ko sem bila debela, me ni treba ljubiti niti zdaj, ko sem na poti do vitke postave. Izbrisala sem stare sledi življenja ter na spletu spoznala moškega, ki sem mu bila že od prvega trenutka všeč takšna, kakršna sem. Konec koncev lepota prihaja od znotraj in vesela sem, da sem se znebila posameznikov, ki nimajo notranje lepote.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (76)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587