Vizita.si
image (28)

Novice

'Tako zamaščeni boki ne sodijo na modno pisto'

S.P.
14. 06. 2013 13.09
81

Mladi manekenki Kate Upton so znova začeli očitati, da si naslovnice priznane modne revije ne zasluži. Njena postava naj bi bila namreč za kaj takšnega še vedno preobilna, s čimer pa se ne strinjajo tudi številni oboževalci, ki menijo, da je brezhibna.

Kate Upton je pred dobrim letom zaslovela na naslovnici revije Sports Illustrated (poletna izdaja kopalk), ko so svet obnorele njene polne in ženstvene obline, vendar pa naj bi ji nekateri modni giganti znova očitali, da s svojim telesom neupravičeno velja za eno najbolj perspektivnih manekenk na svetu. V sredo so namreč v javnost pricurljale njene zadnje fotografije, na katerih v kopalkah razkriva svojo zavidanja vredno postavo, ki pa je po mnenju nekaterih še vedno preobilna.

"Čeprav mnogi ob pogledu nanjo ostanejo brez besed, se modna industrija znova brega ob njene boke, ki naj bi bili preširoki in ne dovolj vitki, prevelike prsi, ter neskladno postavo. Če poenostavimo – očitajo ji, da je predebela, ter da si naslovnice ne zasluži," je poročal Verastic. Spomnimo se, kako so 21-letnici očitali tudi pred kratkim. "Rekli so mi: 'Tako zamaščeni boki, ohlapna zadnjica, mehek trebušček ter obilica celulita ne sodijo na modno pisto,'' je Uptonova pred nekaj meseci povedala za Daily Mail. A ji grobe opazke niso prišle do živega. ''Zavrnitve priznanih modnih oblikovalcev so me sprva močno prizadele, a sem se postavila na noge, ko sem ugotovila, kakšno podporo imam zunaj te industrije. Ne bom stradala v želji, da bi shujšala, če pa naklade revij, ki jih krasijo moje fotografije, podirajo rekorde. To mi je dalo vedeti, da ljudje veliko raje občudujejo ženstveno postavo, kot pa se zgražajo nad koščenimi modeli. Moje telo je zdravo, rada ga razvajam s hrano in tako bo tudi ostalo.''

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (81)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602