Vizita.si
image (28)

Novice

'Tako zamaščeni boki ne sodijo na modno pisto'

S.P.
25. 01. 2013 16.47
38

Zlobni jeziki so se zdaj spravili tudi nad eno izmed najbolj zaželenih lepotic v modni industriji Kate Upton, ki naj bi bila za nastopanje na modni pisti že malce 'predebela'. Se strinjate z njihovimi trditvami?

'Viktorijini angelčki' že vrsto let veljajo za skupino najbolj privlačnih, zapeljivih in seksapilnih manekenk na svetu in če je še pred kratkim veljalo, da so njihove omamne obline več kot zaželene, pa naj bi stroge omejitve modne industrije zdaj posegle tudi v delo najuspešnejše znamke spodnjega perila – Victoria's secret. Kritiki naj bi namreč nedavno podali tudi uradno izjavo, v kateri šele 20-letno lepotico Kate Upton, ki velja za izjemno perspektivno manekenko, smatrajo za 'predebelo'.

''Rekli so: 'Tako zamaščeni boki, ohlapna zadnjica, mehek trebušček ter obilica celulita ne sodijo na modno stezo. To se za manekenko, ki promovira kopalke in spodnje perilo, preprosto ne spodobi,'' se spominja svetlolaska. ''Zavrnitve priznanih modnih oblikovalcev, ki sem jih prejela zaradi moje 'preobilne' postave, so me sprva močno prizadele. Tako negativne opazke in žaljive besede na račun zunanjega izgleda bi zagotovo precej slabo sprejela vsaka ženska, zato sem se v sramu tudi sama sprva poskusila malce potuhniti ter skriti pred zlobnimi jeziki. Moja samopodoba je bila precej nizka, življenje pa nesrečno in mučno,'' nadaljuje.

''Tako si nisem želela živeti. Zato sem se postavila na noge, ugotovila, kakšno podporo imam zunaj te industrije, in se tej ponosno uprla. Čemu bi stradala v želji, da bi shujšala, če pa naklade revij, ki jih krasijo moje fotografije, podirajo rekorde. To mi je dalo vedeti, da ljudje veliko raje občudujejo ženstveno postavo, kot pa se zgražajo nad koščenimi modeli. Moje telo je zdravo, rada ga razvajam s hrano in tako bo tudi ostalo.''
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587