Vizita.si
image (28)

Novice

Tako zapeljive se je ne spomnimo

L.E.
30. 07. 2012 08.07
8

Običajno smo jo videvali v širših oblačilih, ki so veliko zakrivala, zato nismo niti vedeli, da ima pevka, ki je nekoč prepevala o zaljubljenosti v fante na rolkah, zelo zapeljivo postavo.

Avril Lavigne trenutno dopustuje na čudovitih plažah Mehike, zaradi česar so imeli paparaci priložnost, da so jo fotografirali tudi malo bolj razgaljeno, kot smo je vajeni običajno. Pevka je postala slavna pri rosnih 17 letih, ko je prepevala o fantih na rolkah, pa tudi sama se je tedaj oblačila v širša oblačila, ki so več skrivala, kot odkrivala. Minilo je kar nekaj let in danes 27-letna Kanadčanka se lahko pohvali z neverjetno izklesano postavo. Še posebej sta občudovanja vredna njen zelo vitek pas in povsem raven trebuh. Očitno je, da Avril ve, kakšna je prava pot do popolnega telesa.

Si želite takšnega trebuščka tudi vi?

Pot do ravnega trebuščka je načeloma preprosta; težava nastane, kadar nimamo dovolj časa in volje, da bi se začrtane poti strogo držali. Mnogi za povrh le stežka takoj povsem spremenijo svoj način življenja, zato je v takih primerih bolje, da se spreminjanja navad lotijo počasi, namesto da prehitro obupajo. Kot vedno ponavljamo, je prava pot samo ena: nekaj redne telovadbe (vsi imamo trebušne mišice, naučiti se jih moramo le uporabljati) in veliko zdrave prehrane, zaradi katere nato ne nastajajo maščobne blazinice, ki prekrijejo tudi najlepše oblikovane mišice. Da se te ne bi kopičile, morate jesti uravnoteženo. Ne smete izpustiti zajtrka, nato morate imeti čez dan še štiri manjše obroke, vendar zadnjega vsaj uro ali dve pred spanjem. Takrat telo hrane namreč ne more več spremeniti v svoje gorivo, zato jo lahko shrani samo kot maščobo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587