Vizita.si
image (28)

Novice

Tako se je hotela maščevati nekdanjemu fantu!

K.P.
08. 11. 2012 07.56
67

Veliko žensk si vsekakor ne želi takšnega srečanja z nekdanjim partnerjem, kot ga je doživela Britanka Sarah. Ker je imela njena nekdanja ljubezen ob sebi vitko dekle, se je odločila, da bo "vrnila udarec".

28-letni Britanki Sarah Clancy se je zgodilo nekaj, česar si marsikatera ženska vsekakor ne želi doživeti. Naključno srečanje z nekdanjim partnerjem zna biti zelo neprijetno, za Sarah pa je bilo to srečanje še toliko bolj neprijetno zaradi dejstva, da je imel njen nekdanji fant ob sebi novo partnerico, ki je bila vitkejša od nje. Britanka pravi, da se je ob pogledu nanj s tako vitko žensko počutila zelo ponižano in si je obljubila, da bo tudi sama opravila s svojimi odvečnimi kilogrami.

"Vsak konec zveze je boleč, vendar sem bila zelo obremenjena s samopodobo, in ko sem ga videla s tisto žensko, me je naravnost potrlo. Prepričala sem se, da je bila moja telesna teža razlog, da sva se razšla, zato sem si prisegla, da bom glede svojih kilogramov enkrat za vselej nekaj ukrenila. To je bil najbolj neroden trenutek mojega življenja, vendar je bil vseeno najboljša stvar, ki se mi je zgodila," pripoveduje Sarah, ki pravi, da jo je pri dieti motiviralo prav to neprijetno srečanje. "Dieta zaradi zlomljenega srca je vsekakor resnična. Še nikoli nisem izgubila kilogramov tako hitro," še pove.

Ko je bila Sarah leta 2009 noseča, je "jedla za dva" in to navado ohranila še po nosečnosti. Čeprav si je zaprisegla, da bo po porodu odvečne kilograme izgubila, se je zgodilo le nasprotno in se končalo pri 95 kilogramih. Njeni obroki so bili sestavljeni iz nezdrave in visokokalorične hrane, nikoli ni telovadila, njen indeks telesne mase pa je bil višji od 30. Čeprav ji je njen tedanji fant dokazoval, da ga njena telesna teža ne moti, se je sama glede odvečnih kilogramov počutila zelo slabo.

"Ko sva se leta 2010 razšla, sem bila povsem zlomljena. Prisegla sem si, da bom shujšala, vendar nisem imela prave motivacije. Ko sem ga videla s tisto žensko, sem vse občutke občutila v trebuhu. Razmišljala sem le to, da je ona suha, jaz pa sem debela. Zardela sem, zamomljala nekaj besed in odhitela stran. Bilo je ponižujoče. Iz trgovine sem stekla objokana in nikoli se nisem počutila slabše," se spominja Sarah, ki je od tega srečanja naprej omejila svoje obroke tako, da posamično niso presegli 500 kalorij in po 17. uri ni zaužila ničesar več. Nato je začela še teči in se rekreirati v bližnji telovadnici.

"Sprva sem začela izgubljati težo za primer, če se nekega dne spet srečamo, vendar bolj kot sem izgubljala težo, manj je imela moja sprememba povezave z njima. Od tega dogodka sta pretekli dve leti in zdaj sem videti zelo dobro. Sem vitka in lahko samozavestno oblečem tisto, kar mi je všeč. Zdaj sem vesela, da se je srečanje sploh zgodilo, nimam nobenih zamer in počutim se hvaležno ter srečno," pripoveduje Britanka, ki zdaj tehta 50 kilogramov in dela kot fitnes inštruktorica.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (67)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587