Vizita.si
Kelly je, odkar ima partnerja, izgubila že kar nekaj kilogramov.

Novice

Zvezdnica je takšna zaradi novega partnerja!

Ni.J.
31. 05. 2012 11.14
13

Čeprav mnogi trdijo, da partnerska zveza slabo vpliva na našo podobo, da se v zvezi zredimo in zanemarimo, to ne drži vedno. Pevki Kelly Clarkson je namreč prav zveza povrnila vitkejše telo.

Kelly je, odkar ima partnerja, izgubila že kar nekaj kilogramov.
Kelly je, odkar ima partnerja, izgubila že kar nekaj kilogramov.FOTO: Fame

Pevka Kelly Clarkson se je nedavno v medijih pojavila z veliko vitkejšo postavo, kot smo je bili vajeni. Je to naključje ali je nanjo tako resnično vplival njen novi partner Brandon Blackstock? Kot pravi sama, to ni naključje: "Imam fanta, in če sem popolnoma odkrita, si nihče ne želi biti mlahav in pretirano zaobljen, ko se z nekom videva. Odkar sva skupaj, uživam bolj zdravo hrano in začela sem tudi telovaditi. Čeprav mi je teža vedno nihala za približno pet kilogramov, sem svoje mišice le učvrstila. Sicer pa ne telovadiva skupaj. Poskusila sva enkrat, a je bilo preveč tekmovalnosti med nama, poleg tega mi je bilo neprijetno biti vsa preznojena in rdeča v obraz pred njim."

Kako torej zveza vpliva na naše telo? Lahko bi rekli, da odvisno od posameznika. Mnogi pravijo, da se v zvezi zredijo, predvsem zaradi visokokaloričnih prigrizkov, preskakovanja ur vadbe v zamenjavo za nekaj več stiskanja, poleg tega pa številni živijo v prepričanju, da jim ni treba več skrbeti za telo, ko enkrat najdejo tistega pravega oziroma pravo.

A vendar ni nujno, da je tako. Nova zveza je lahko odlična motivacija, da se spravimo v formo, še posebej če naletimo na partnerja, ki je vajen večjih aktivnosti kot mi. Običajno nas takšni partnerji premaknejo s kavča, saj nam njihova aktivnost vzbuja slabo vest. Namesto ždenja pred televizijo in zmenkov v kinu, izberite sprehode v naravo, kolesarjenje, plavanje, sproščanje v savni … Nezdrave in ocvrte prigrizke pa zamenjajta za domačo kuhinjo – skupno pripravljanje obrokov je namreč lahko še kako zabavno!

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587