Vizita.si
image (28)

Novice

Takšne je na ulici ne bi več prepoznali

S.P.
26. 08. 2013 08.07
1

Ameriška igralka Elle Fanning je tudi v minulem tednu presenetila s krhkim in izčrpanim videzom. Kaj se dogaja z mlado zvezdnico – sta redna vadba in dieta zanjo preveč?

“Kmalu je ne bomo več prepoznali,“ se je ob zadnje fotografije ameriške igralke Elle Fanning, bolje poznane kot mlajše sestre slavne Dakote, obregnil otoški tabloid Mail Online. V minulem tednu so namreč (kot že večkrat) znova izrazili skrb nad njenim izčrpanim videzom, ki naj bi bil posledica preobremenjenosti, opazili pa so tudi, da je 15-letnica iz tedna v teden vitkejša.

“Ukvarja se s 4 filmskimi projekti, ki seveda zahtevajo določeno mejo predanosti, a je to za otroka preveč. Da bi ostala v formi, vsak dan tiči v telovadnici in kdo ve, ali je njena prehrana urejena. Dejstvo pa je, da postaja vse bolj krhka, kar zagotovo ni dobro,“ ji očitajo tuji mediji. Elle na to sicer še ni odgovorila, je pa nedavno za Healthy Celeb razkrila, da je šport postal pomemben del njenega življenja. “Konkurenca v tem poslu je velika,“ je dejala. Nikoli se ne naveliča svoje najljubše vadbe – plesa, s pomočjo katerega lahko, če je ta zmeren, v pol ure porabite kar nekaj energije – nekje do 0.9 kilodžula (220 kalorij), pravijo poznavalci. “Plešem vsaj uro do dve na dan,“ nadaljuje, drži pa se tudi diete, ki po mnenju mnogih v kakršnikoli obliki za deklico njenih let nikakor ni primerna.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602