Vizita.si
image (28)

Novice

Takšne je na ulici zagotovo ne bi prepoznali

S.P.
03. 05. 2013 18.06
2

Zlobni jeziki so se spravili nad slavno igralko Rachel Hunter, češ da se v javnosti vse pogosteje pojavlja zanemarjena in neurejena. Žal so ob tem pozabili na dejstvo, da se lahko pri 43 letih pohvali s prečudovitim obrazom ter da ličil v resnici sploh ne potrebuje.

"Vajeni smo, da je kot uspešna manekenka, igralka in televizijska voditeljica, ki se že več desetletij giblje v svetu blišča, vsakič, ko se pojavi, videti kot iz škatlice, kar se od zvezde njenega kova tudi pričakuje," so se ob videz novozelandske lepotice Rachel Hunter začele obregovati tabloidne spletne strani. Kot poročajo, naj bi jih zmotilo predvsem dejstvo, da se sproščena zvezdnica v javnosti vse pogosteje pojavlja neurejena, nekateri komentatorji so šli celo tako daleč, da jo označujejo za zanemarjeno.

"Nobena ženska ne bi smela z leti nehati skrbeti sama zase, sploh če na lepoti temeljita njen ugled in kariera," so še nadaljevali. Komentarji se nanašajo na fotografije, ki so jih paparaci v soboto posneli v Los Angelesu, ko so 43-letnico spremljali na pedikuro. Tja se je kot vse druge običajne ženske tudi sama odpravila nenaličena, nad čimer pa zlobni jeziki niso bili najbolj navdušeni. "Takšne je na ulici ne bi mogli prepoznati. Njeni lasje so razmršeni, podočnjake pa poskuša zaman zakriti z velikimi očali, ki ji sploh ne pristojijo," je na primer v blogu zapisal eden izmed kritikov.

Žal pa so ob vseh tako imenovanih pomanjkljivostih, ki so jih opazili na njenem obrazu, spregledali bistvo bližnjega posnetka. Zvezdnica se lahko pri svojih letih pohvali s prečudovito čisto, čvrsto in napeto kožo, priznati pa moramo, da je tudi prava naravna lepotica. Pri tem naj bi ji pomagalo posebno olje, s katerim vsaj dvakrat na dan navlaži svoje telo. "Prisegam na olje z vitaminom E, ki zdravi in obnavlja mojo kožo, je pa tudi odlična preventiva pred sončnimi opeklinami, strijami, pigmentnimi madeži ter izsušeno kožo," je povedala za Celebrity Beauty Buzz. Znano je, da vitamin C in vitamin E zavirata staranje in degeneracijo kože, tako da vežeta škodljive proste radikale v organizmu. Poskusite, pomagala bosta tudi vam.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602