Vizita.si
Jwoww

Novice

Lahko verjamete, da je to ona?

S.P.
08. 07. 2013 08.06
9

Tuji mediji so navdušeni nad naravno fotografijo zvezdnice Jwoww, ki se od doma le redko odpravi nenaličena. Se tudi vam zdi, da je tako videti veliko bolje, kot sicer?

"Le kako ne spregleda, da ji takšen videz v resnici veliko bolje pristoji? Pohvali se lahko z lepo ter čisto kožo, končno pa tudi izgleda kot 27-letnica.“
"Le kako ne spregleda, da ji takšen videz v resnici veliko bolje pristoji? Pohvali se lahko z lepo ter čisto kožo, končno pa tudi izgleda kot 27-letnica.“FOTO: Twitter

Razvpito televizijsko zvezdnico Jwoww, ki je najbolj prepoznavna po svoji vlogi v resničnostnem šovu Jersey Shore, imamo le redko priložnost videti brez debelega nanosa ličil. Zato pa so bili tuji mediji še toliko bolj presenečeni, ko je včeraj pred odhodom v telovadnico na Twitter objavila bližnji posnetek svojega naravnega obraza. “Čas je za trening, zato nisem naličena. Svoji koži bom pustila malce dihati. A ko se vrnem, bo znova čas za umetne trepalnice ter puder, puder in še enkrat puder,“ je zapisala pod omenjeno fotografijo.

Kritiki, ki so sprva poročali, da je takšne zagotovo ne bi zlahka prepoznali, so bili nad videnim naravnost navdušeni. “Sodeč po izrazu na njenem obrazu se takšna ne počuti ravno najbolje. Le kako ne spregleda, da ji takšen videz v resnici veliko bolje pristoji? Pohvali se lahko z lepo ter čisto kožo, končno pa tudi izgleda kot 27-letnica in ne kot desetletje starejša gospa.“ Rjavolaska na pozitiven odziv britanskega tabloida MailOnline sicer še ni reagirala, je pa pametno njeno mišljenje, da se pred vadbo, še posebej v teh vročih poletnih dneh, ko se bolj potimo, ni dobro pretirano ličiti.

Debeli sloji pudra namreč le še dodatno obremenijo in obtežijo kožo ter zaprejo njene pore. Če pa se temu (tako kot ta simpatična rjavolaska) ne morete popolnoma izogniti, pa bi bilo dobro, da posežete vsaj po 'lahki' kozmetiki. Uporabite naprimer tekoč in lahek puder, ki po možnosti vsebuje še zaščitni faktor. Če ste nagnjene k pretiranemu potenju po čelu in okrog oči, si priskrbite vodoodporne maskare, senčila in črtala, vendar tudi s temi lepotnimi pripomočki ne pretiravajte. Poletje je namreč čas svežega in nežnega videza, ki naj deluje kar se da naravno.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602