Vizita.si
image (28)

Novice

Takšne je na ulici zagotovo ne bi prepoznali ...

S.P.
26. 07. 2013 11.32
7

Britanska zvezdnica Maria Fowler je postala tarča zlobnih jezikov, ki so se začeli bregati ob njeno problematično in mozoljčkasto kožo. Pa je razlika med fotografijama res tako očitna?

Maria Fowler, britanska manekenka in zvezda resničnostnega šova TOWIE (The Only Way Is Essex), se od doma le redko odpravi brez debelega nanosa ličil – predvsem veliko pudra, maskare in močnega odtenka šminke. Zato pa so bili paparaci še toliko bolj presenečeni, ko so 26-letnico na Otoku ujeli v svoji naravni podobi. “Takšne je na ulici zagotovo ne bi zlahka prepoznali,“ je ob pogledu na njene zadnje fotografije zapisal britanski tabloid DailyMail.

Tuji mediji so ji tako množično začeli očitati, da v resnici vendarle ni tako popolna, kot bi pričakovali, obregnili pa so se tudi ob problematično kožo – na predelu lic, brade in čela naj bi namreč opazili več vnetih rdečih mozoljčkov. A ima zvezdnica trenutno v svojem življenju precej večje težave, kot so zlobne opazke kritikov, zato se z njimi, kot pravi, ne bo še dodatno obremenjevala. Pred kratkim je spregovorila o svojem težkem boju z depresijo ter nedavnim poskusom samomora, v katerega naj bi jo vodila razpad ljubezenske zveze ter prekomerna zloraba drog.

Na Twitterju je svojim sledilcem zaupala naslednje: “V moje življenje je naenkrat stopilo veliko sprememb, s katerimi se nisem ravno najbolje spopadla. Ne, da sem želela umreti, a mi tudi živeti ni bilo več.“ Kot je za spletni medij pojasnil neimenovani vir, naj bi Maria po hudem sporu s partnerjem vzela preveliko količino tablet, da bi ga prestrašila. Zaradi tega so jo morali nujno hospitalizirati, kot priznava sama, pa se zdaj zaveda, da bo potrebovala tudi strokovno pomoč.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602