Vizita.si
image (28)

Novice

Takšne je na ulici zagotovo ne bi prepoznali ...

S.P.
08. 01. 2013 08.10
10

Ena izmed najlepših žensk na svetu Eva Mendes nas vse pogosteje preseneča s svojo naravno in nič kaj urejeno podobo. Se je zvezdnica res zapustila, ali pa gre zgolj za odraz lastnega samozadovoljstva?

Vajeni smo, da je prelepa ameriška igralka, pevka ter modna oblikovalka Eva Mendes vsakič, ko se pojavi v javnosti videti kot iz škatlice, zato nas njen videz v zadnjem času vse pogosteje precej preseneča. Temnolasa lepotica se je namreč v zadnjih nekaj mesecih po ulicah Los Angelesa že večkrat sprehodila precej razmršena in neurejena, na njenem obrazu pa skorajda ne moremo več opaziti niti sledi nekaterih ličil, brez katerih še pred nekaj leti, kot je dejala, ne bi želela zapustiti svojega doma.

Številni kritiki so zato že začeli namigovati na to, da naj bi se zvezdnica v resni ljubezenski zvezi z igralcem Ryanom Goslingom precej zapustila, kar pa sama strogo zanika. “Verjamem, da je zdrav duh v zdravem telesu. Vsaj 4-krat na teden obiščem fitnes center, kjer za utrjevanje telesa dvigujem lahke uteži, v naravi pa rada izvajam predvsem kardio vadbe, kot so hoja, tek ali pa kolesarjenje, s katerimi porabim vso odvečno energijo. Med tem seveda nisem naličena, saj se mi to zdi precej nesmiselno. Dolgo sem mislila, da ličila določajo mojo podobo in konec koncev tudi mojo lepoto, a sem se skozi čas naučila biti zadovoljna sama s sabo, zaradi česar se danes v svoji koži počutim več kot odlično. Življenje uživam takšno, kakršno je, in se z ničemer ne obremenjujem, prisegam pa tudi na zdravo prehrano, ki se še kako pozna. Tak življenjski slog mi preprosto ustreza in menim, da mi ga ni treba upravičevati“, pa je svoja stališča pojasnila 38-letnica.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587