Vizita.si
image (28)

Novice

Takšne spremembe ni pričakoval nihče

S.P.
25. 01. 2013 16.49
11

Priljubljena britanska kuharica Nigella Lawson je že pred nekaj meseci navdušila s preoblikovano postavo, tokrat pa je javnosti razkrila še končne rezultate hujšanja s pomočjo prav posebne diete. Le kako ji je uspelo?

Nadarjena kuharica Nigella Lawson, ki se je v Veliki Britaniji uveljavila predvsem kot priljubljena televizijska osebnost, je svojo vojsko oboževalcev pridobila predvsem na račun svojega zdravega apetita in še kako zavidljive ter ženstvene postave. Potem ko se je dolgo borila z odvečnimi kilogrami, je namreč pred nekaj meseci razkrila osupljiv napredek pri hujšanju s pomočjo prav posebne diete, tokrat pa je javnosti pokazala še končne rezultate, ki, kot pravi, jih ni pričakovala niti sama.

''Priznam, izgubila sem precej odvečne telesne teže, celo več, kot sem načrtovala, a o številkah ne želim govoriti. Tega nisem storila zato, da bi se o meni govorilo ali pa da bi se lahko znova stlačila v svoja najljubša oblačila, to sem storila predvsem za zdravje svojega telesa. Debelost je zelo nevarna bolezen. Doma imam otroke in z njimi si želim ostati še zelo dolgo časa,'' je pojasnila 53-letnica.

''Vsi me sprašujejo, kako mi je uspelo, ko pa jim povem, kako preprosto je, pa mi nikoli ne verjamejo. Tisti, ki me poznajo, vedo, da sem si med dieto brez slabe vesti privoščila celo na olju ocvrt zrezek ali pa tablico mlečne čokolade, ki ju strokovnjaki sicer med dieto ravno ne priporočajo. Uživate lahko v kateri koli hrani, dokler na dan popijete 3 litre vode, si pripravite vsaj en topel obrok in pazite na velikost svojih porcij. Moja skrivnost je: Zaužijte toliko hrane, kot je telo potrebuje in ne toliko, kot si je želite. Poskusite z majhno porcijo, nato pa se nemudoma odpravite od mize. Zagotavljam vam, da v roku nekaj minut vaše telo ne bo več občutilo lakote.''

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587