Vizita.si
image (28)

Novice

Takšne spremembe ni pričakoval nihče ...

S.P.
27. 11. 2012 10.42
15

Priljubljena ameriška igralka Jessica Simpson je v preteklem tednu popolnoma osupnila javnost, ko je razkrila res izjemne rezultate svoje štirimesečne diete. Poglejte, kako je zvezdnica izgubila kar neverjetnih 30 kilogramov.

Uspešna ameriška pevka, igralka ter modna oblikovalka Jessica Simpson se pred očmi javnosti že leta bori z nadležnimi odvečnimi kilogrami, ki se jih po rojstvu svoje prve hčerke Maxwell v maju nikakor več ni mogla znebiti. Dolgo se je zaman potila v telovadnici in stradala v želji po čim boljših rezultatih, a nedavno je vendarle presenetila z nadvse osupljivo spremembo.

Kot poroča spletni portal TMZ, naj bi se 32-letnica štiri mesece skrivaj držala stroge diete, s katero ji je uspelo izgubiti kar neverjetnih 30 kilogramov in popolnoma spremeniti svojo postavo. Prvih 15 dni je živela predvsem od beljakovinskih napitkov oziroma šejkov, ki so vsebovali zrele jagode, banane in navaden jogurt brez maščob, šele potem je lahko začela počasi jesti tudi točno določene ter zdravo pripravljene redne obroke.

Gre predvsem za jedi, ki vsebujejo nizko vrednost maščob, kot so jajčna omleta, popečene piščančje prsi, zdrave žitarice, morska prehrana ter sveža zelenjava. "Seveda sem zelo vesela in ponosna na to, da sem po tolikšnem času končno vrnila udarec ter se znebila odvečne telesne teže, ki je že močno vplivala na mojo nizko samopodobo. Zavedam se, da je pot pred mano še dolga in da nisem nikakršen supermodel, zato se še vedno trudim jesti zdravo hrano in brez stradanja uživati v življenju. Ta način mi več kot ustreza in priznati moram, da se tako dobro že dolgo nisem počutila."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587