Vizita.si
image (28)

Novice

Takšnih nog pa v Hollywoodu še nismo videli!

L.E.
29. 05. 2012 11.37
22

Se igralka pripravlja na snemanje akcijskih filmov? Na telovadbo zadnje čase vsekakor ni pozabljala, saj so njene noge videti neverjetno mišičaste.

Tako mišičastih nog pa v Hollywoodu še nismo videli. Se 25-letna igralka Ashley Greene pripravlja na snemanje akcijskih filmov? Ko so jo paparaci nedavno ujeli na losangeleškem letališču, so njene noge vsekakor razkrivale, da zelo veliko telovadi. Oblečena v kratke hlače namreč ni pokazala samo nog, ki so bile neverjetno dolge in vitke – bile so tudi precej mišičaste.

Tako mišičastih nog ni mogoče oblikovati kar tako. Nekaj telovadbe ni dovolj, četudi je ta morda redna. Najprej je treba imeti zelo vitke noge. To pomeni, da na njih ni nobene odvečne maščobe. Šele takrat se namreč sploh lahko pokažejo mišice, ki jih je spet treba, da se tako močno napnejo, kar precej uporabljati. Da bi imeli vitkejše noge, se morate najprej prehranjevati zelo zdravo ter paziti, da v telo ne vnašate več kalorij, kot jih porabite. Poleg tega se morate redno ukvarjati s kardiovadbo. Da bi imeli bolj mišičaste noge, pa ta ni dovolj. Delati morate še veliko vaj za noge, ki bodo še učinkovitejše, če si boste okoli gležnjev nadeli tako imenovane manšetne uteži, ki so videti kot nekakšni trakovi. Za boljše rezultate vaje pač ne smejo biti prelahke.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587