Vizita.si
image (28)

Novice

Tara Reid prezgodaj zgubana?

L.E.
21. 03. 2012 08.04
8

Igralka po mnenju mnogih počasi začenja kazati veliko več let, kot jih dejansko ima. Ponočevanje, kajenje in popivanje prej ali slej pač pustijo svoje posledice.

Oblika obraza Tare Reid je res mladostna, toda njena koža je po mnenju mnogih na žalost čedalje bolj uvela in čedalje manj sijoča. Okoli oči in ust naj bi imela kar malo preveč gubic. Bi verjeli, da ima 36 let? Igralka je že dolgo znana po svojem divjem načinu življenja. V nedavnem intervjuju je tako priznala, da se še vedno ne more odreči pogostemu obiskovanju zabav. Toda na žalost ponočevanje, popivanje in kajenje prej ali slej pustijo svoje nič kaj privlačne posledice.

Da bi imeli dolgo lepo polt, morate dovolj spati, se redno gibati in se zdravo prehranjevati. Dokler ste mlajši in se vaša koža dovolj hitro obnavlja, posledice škodljivih dejanj morda res še niso vidne. Toda s starostjo neodgovornega ravnanja s telesom ni več mogoče skriti. Alkohol celice dehidrira, poleg tega uničuje zaloge vitamina A, ki so v telesu in jih celice potrebujejo, da se lahko obnovijo. Zaradi popivanja se krvne žilice razširijo in sčasoma takšne tudi ostanejo. Kajenje uničuje kolagen in elastin, dve beljakovini, ki skrbita, da je koža gladka in napeta. Gubice se najprej pojavijo okoli oči in ust. Sčasoma leska ne izgubi le koža, temveč bleščeči niso več niti lasje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587