Vizita.si
Pamela pravi, da ji telovadba v zaprtem prostoru ni ravno pri srcu, svojo postavo pa najbolje ohranja z igro s svojima dvema sinovoma.

Novice

Te noge zagotovo prepoznate …

K.P.
30. 11. 2012 12.16
10

Ob pogledu na nekatere ženske se zdi, da se jim je čas ustavil v mladosti, saj s svojim videzom nikakor ne izdajajo svojih resničnih let. Enako velja tudi za hollywoodsko lepotico, ki se še vedno lahko pohvali z brezhibnimi nogami.

Pamela pravi, da ji telovadba v zaprtem prostoru ni ravno pri srcu, svojo postavo pa najbolje ohranja z igro s svojima dvema sinovoma.
Pamela pravi, da ji telovadba v zaprtem prostoru ni ravno pri srcu, svojo postavo pa najbolje ohranja z igro s svojima dvema sinovoma.FOTO: Profimedia
Že res, da danes Pamela Anderson šteje 45 let, a ob pogledu na njene noge se zdi, da jim čas nikakor ne more do živega, zato nikakor ne preseneča, da jih lepotička tudi brez zadržkov pokaže.
Pamela med drsanjem. Tudi nekateri zimski športi dobro poskrbijo za privlačne noge in privzdignjeno zadnjico.
Pamela med drsanjem. Tudi nekateri zimski športi dobro poskrbijo za privlačne noge in privzdignjeno zadnjico. FOTO: Fame

S svojimi oblinami je morda najbolj zaslovela, ko je sprejela vlogo v nanizanki Obalna straža (Baywatch), vendar zvezdnica s svojo postavo tudi danes obrne marsikateri pogled. Da so imele veliko vlogo pri njenem videzu tudi plastične operacije, ni nobena skrivnost, vendar lepotička pravi, da si pri oblikovanju pomaga tudi z različnimi oblikami rekreacije. Telovadba v zaprtem prostoru ji pretirano ne odgovarja, zato se raje s svojima sinovoma loti različnih oblik športa v naravi, na primer nogometa, košarke in bejzbola. Že od najstniških let je zaprisežena vegetarijanka in rada uživa ekološko pridelano hrano. Vsak dan zaužije tudi velike količine vode, s čimer poskrbi za vlažilno nego telesa od znotraj, znano pa je, da se z uživanjem zadostnih količin vode tudi lažje odpravijo maščobne blazinice in celulit.

Za lepe in zapeljive noge je možno poskrbeti že s čisto preprostimi življenjskimi navadami, kot so recimo pogosti sprehodi v naravi ali hoja v hribe. Zelo dober način, kako združiti prijetno s koristnim, je ples, kar je poleg drugih zvezdnic priznala tudi Pamela, ko so jo povabili v oddajo Dancing With the Stars (Zvezde plešejo). Za zapeljiva stegna in privzdignjeno zadnjico poskrbijo tudi nekateri zimski športi (smuk, tek na smučeh, drsanje), za lepo oblikovana meča pa lahko poskrbi že enostavna vaja postavljanja na prste.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602