Vizita.si
image (28)

Novice

Te obline zagotovo prepoznate!

S.P.
31. 12. 2012 13.45
9

Pamela Anderson je znova dokazala, da je kljub že dopolnjenemu 45. letu starosti prav nič ne more ustaviti. Na obali Mauija je namreč v zapeljivih kopalkah znova osupnila s svojo dih jemajočo postavo, ki ji jo zavidajo celo precej mlajša dekleta. Le kako ji uspeva?

Nekdanja zvezda Obalne straže je znova prekosila samo sebe. Po več kot 20 letih svoje uspešne manekenske kariere ji je namreč v preteklem tednu uspelo popolnoma šokirati vse prisotne, ko se je po obali Mauija v zapeljivih kopalkah sprehodila v spremstvu neznanega moškega, ki pa ob dih jemajoči estradnici ni požel pretirane pozornosti. Vsi pogledi so bili namreč uperjeni v brezhibno in čvrsto telo danes že 45-letne Pamele Anderson, ki ji ga lahko nedvomno zavidajo celo desetletja mlajše vrstnice.

"Priznati moram, da je za tak uspeh zaslužno predvsem sodelovanje v britanskem televizijskem šovu Ples na ledu, kjer se ob obilici zabave še nezavedno rekreiram ter utrjujem svojo postavo. Vedno sem veljala za bolj športen tip ženske, zato se s pomočjo osebnega trenerja še danes vsaj 4-krat na teden pridno potim v telovadnici in pazim na svojo prehrano. Rada začnem s tekom, nadaljujem z drugimi oblikami kardio vadbe, po več kot uro dolgem treningu pa si privoščim zdrav vegetarijanski obrok, ki vsebuje veliko beljakovin in drugih koristnih sestavin. Seveda pa ne pozabim niti na redno dvigovanje uteži, naporne počepe in številne trebušnjake, brez katerih moje mišice še zdaleč ne bi bile tako utrjene," pa je razkrila svoje skrivnosti do lepe postave.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587