Vizita.si
image (28)

Novice

Tega ji ne bi pripisali ...

S.P.
15. 07. 2013 08.11
2

Ameriška igralka Lisa Rinna bo v tem tednu dopolnila že 50 let, a se lahko kljub temu še vedno pohvali z lepo mladostno postavo. Preverite, kako ji je to uspelo.

Že res, da bo zvezda priljubljene televizijske serije Melrose Place v četrtek praznovala 50. rojstni dan, a se lahko Lisa Rinna kljub temu še vedno pohvali z brezhibno ter zavidanja vredno postavo. Znano je, da je že vrsto let velika ljubiteljica telovadbe – še posebej joge, ki ima pozitiven učinek tako na telo kot duha, in videti je, da se ji je ta več kot obrestovala. V petek je namreč na kopališču v Beverly Hillsu razkrila svoja čvrsta stegna in raven trebušček, ki s pomočjo navdušenih paparacev zagotovo ni ostal neopažen, poroča britanski tabloid Daily Mail.

“V predelu prsi so ji sicer malo pomagale plastične operacije, a ne moremo zanikati, da se mamica 2 otrok nadvse trudi ostati v formi, kar ji tudi uspeva,“ priznavajo tuji mediji. Svoje vitko telo naj bi ji uspelo ohranjati s pomočjo osebnega trenerja Jeffa Deperona in seveda jogo, ki jo trenira kar 5-krat na teden. “Z jogo se ukvarjam že tako dolgo, da je postala del mojega življenja,“ pravi Lisa, ki pa ne zanemarja niti preostalih telesnih aktivnosti. “Z Jeffom se 4-krat tedensko odpraviva v telovadnico, kjer delava na izoblikovanju mišic pa tudi kardiovaskularnih vajah, v prostem času pa tudi veliko plavam, tečem ter pohajkujem. Seveda se trudim uživati karseda zdravo in uravnoteženo prehrano, se pa ne držim nobene posebne diete – preprosto jem, ko sem lačna,“ nadaljuje. “Menim, da ni problem v hrani, temveč v porcijah, ki so velikokrat močno pretirane.“ Sicer pa je znano, da igralka ne skrbi le za mladostni videz telesa, temveč tudi obraza. V preteklosti je namreč že večkrat priznala, da za glajenje gub redno uporablja botoks.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602