Vizita.si
image (28)

Novice

Tega ne morejo več prikriti niti najboljša ličila …

S.P.
08. 11. 2013 13.39
15

Ko se je Adele pred nekaj dnevi nenaličena odpravila od doma, je mnoge presenetilo, kako je bledolična in utrujena. Jo je izčrpalo materinstvo ali je to res posledica nečesa drugega ...

Tuji mediji so se spotaknili ob videz talentirane pevke Adele, saj pišejo, da niti ličila ne bi več mogla prikriti njenega utrujenega obraza. 25-letnico, ki jo je materinstvo očitno zelo izčrpalo, so namreč pred nekaj dnevi ujeli v družbi ljubkega sinka Angela, s katerim se je od doma odpravila nenaličena, zato mnogim ni bilo težko opaziti, da so se pod njenimi očmi pojavili kolobarji in da je vse bolj bledolična.

Ob tako natrpanem urniku ji tega seveda nikakor ne moremo zameriti, medtem ko so v nekaterih tabloidih že odjeknile govorice, da naj bi bile te posledice znak slabokrvnosti oziroma anemije, o čemer se je šušljalo že v času njene nosečnosti, čeprav ni sama tega nikoli potrdila.

Najpogosteje jo povzroči pomanjkanje železa ter s tem tudi hemoglobina, ki je zadolžen za prenos kisika iz pljuč v ostale dele telesa. Ker se tega prenaša premalo, je namreč motena oskrba tkiv in organov, kar se lahko kaže kot utrujenost, slabotnost, bledica, zadihanost in hud glavobol. Bodite pozorni na naštete simptome ter se, v kolikor jih prepoznate, nemudoma obrnite na osebnega zdravnika, saj lahko dolgotrajne anemije zaradi dodatne obremenitve srca vodijo tudi v razvoj kroničnega srčnega popuščanja.

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602