Vizita.si
image (28)

Novice

Tega ne morejo več prikriti niti najboljša ličila …

S.P.
21. 12. 2012 15.31
9

Zdi se, da čas neusmiljeno teče tudi za rdečelaso lepotico Julianne Moore, ki je s svojo večno lepoto dolgo segala v sam vrh lestvice najlepših zvezdnic na svetu. Ali je danes še vedno tako?

Rdečelasa lepotica, ki še danes velja za eno najlepših zvezdnic v svetu slave, je z brezhibno lepoto nase vedno vabila številne poželjive poglede. Slovela je po tem, da je bila videti vsaj za dobro desetletje mlajša, kot je bila v resnici, a zdi se, da starostnih sprememb na obrazu kaj kmalu več ne bo mogla tako uspešno skrivati, kot jih je nekoč.

Na koži Julianne Moore, ki se je lahko spomnimo iz filmske uspešnice The Crazy, Stupid, Love, lahko zasledimo vse več starostnih madežev, ki pa se jih igralka naj ne bi sramovala. V preteklem tednu se je v spremstvu svojega partnerja celo nenaličena sprehodila v javnosti in povedala, da je tudi ona samo človek in da časa pač ni mogoče zavrteti nazaj. “Mislim, da bi potrebovala krajši oddih od svoje družine, svojih otrok. Biti mati je zagotovo najbolj naporna in najtežja služba na svetu, ki sčasoma neizbežno terja svoj davek, s katerim se pač moramo sprijazniti. Odločila sem se, da bom samozavestno sprejela vsako spremembo in delala na tem, da se bom tudi v pozni starosti počutila karseda zapeljivo. Partner me ima rad takšno, kot sem, in to je vse, kar šteje,“ je povedala 52-letnica.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587