Vizita.si
image (28)

Novice

Tega niso pričakovali ...

K.P.
09. 08. 2012 08.11
3

Najmlajša izmed treh sester Kardashian je bila zaradi svoje postave velikokrat deležna raznih očitkov. Nedavno se je pojavila na družabnem dogodku, kjer naj bi utišala vse kritike.

28-letna Khloe Kardashian je bila velikokrat tarča takšnih in drugačnih očitkov, saj so jo že od nekdaj primerjali z njenima starejšima sestrama Kourtney in Kim. Kritiki so se največkrat obregnili ob njeno telesno težo, ki je v zadnjih letih vidno nihala. Glede odvečnih kilogramov, ki so enkrat izginili, drugič pa spet prišli nazaj, se Khloe ni obremenjevala niti pol toliko, kot so se vsi v njeni okolici. "Še vedno me razjezi, ko vidim, kako ljudje druge sodijo po njihovi telesni teži. Ne glede na to ali so 'predebeli' ali 'presuhi', nikoli ni dovolj dobro. Če je že treba soditi ljudi, jih raje sodimo po njihovi duši. Ne moreš ljubiti drugega, dokler se ne naučiš najprej ljubiti sebe. Dober, slab, grd, lep … moraš se imeti zelo rad. Vse ostalo je enostavno," je dejala.

Sicer pa so Khloe kritiki tudi velikokrat primerjali z njenima starejšima sestrama, ki v višino merita okoli 155 centimetrov, medtem ko jih ima Khloe 178. Prav zaradi tega običajno na fotografijah s svojima sestrama izgleda starejša. Čeprav se je maja letos lahko pohvalila z 9 kilogramov lažjo telesno težo, je bil način njenega hujšanja vprašljiv, saj se je sprememba zgodila v pičlih 20 dneh. V tem času naj bi slavna sestra uživala le zdravo prehrano, ki ji jo je pripravil osebni kuhar, redno pa je tudi telovadila s svojim možem Lamarjem Odomom ter njegovim osebnim trenerjem. Na špekulacije in očitke, da se je ponovno poredila, je Khloe odgovorila z rdečo obleko, ki je razkrivala njene obline in noge.

'Yo yo' diete, pri katerih gredo odvečni kilogrami hitro stran, a se kasneje znova spet vrnejo, včasih tudi v večji količini kot prej, so močno odsvetovane, saj drastične spremembe v prehrani predstavljajo velik šok za telo. Hitra dieta je redkokdaj tudi zdrava dieta.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587