Vizita.si
Paris Hilton

Novice

Tega niso prikrile niti enodelne kopalke ...

S.P.
13. 08. 2013 14.09
6

Čeprav so Paris Hilton še pred kratkim očitali, se je malce zredila, pa zdaj vse kaže na to, da so se tuji mediji motili. V minulem tednu je namreč na Formenteri razkrila svojo še vedno vitko ter zavidanja vredno postavo.

“Čeprav je za tokratni oddih izbrala enodelne kopalke, je več kot očitno, da je njena postava ponovno vitka ter utrjena,“ so opazili tuji mediji.
“Čeprav je za tokratni oddih izbrala enodelne kopalke, je več kot očitno, da je njena postava ponovno vitka ter utrjena,“ so opazili tuji mediji.FOTO: Profimedia

Dedinji multimilijonarskega imperija Paris Hilton, ki se v svetu zabavništva uveljavlja tudi kot ameriška igralka, pevka in mankenenka, so še pred slabim mesecem očitali, da naj bi se v zadnjem času malce poredila. Medtem ko je s svojim fantom Riverjem Viiperijem dopustovala na malibujski obali, je namreč razkrila nekaj odvečnih kilogramčkov, o katerih pa že danes ni več ne duha ne sluha, poroča otoški tabloid Mail Online.

“Čeprav je za tokratni oddih izbrala enodelne kopalke, je več kot očitno, da je njena postava ponovno vitka ter utrjena,“ so se tuji mediji obregnili ob njene zadnje fotografije, ki so jih na na Formenteri v minulem tednu ujeli paparaci. “Vendar, kako je to mogoče? Še pred nekaj tedni so njene boke krasili maščobni obročki, trebušček je bil veliko bolj ohlapen, zdaj pa je brez posebnega napora spet popolnoma raven. V tej družini morajo prevladovati dobri geni.“ Svoje skrivnosti 32-letnica sicer še ni razkrila, je pa zagotovo vesela, da so posnetki med drugim utišali vse glasnejše govorice, da naj bi pod srcem nosila otroka.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602