Vizita.si
image (28)

Novice

Tega od izbrane miss ne bi pričakovali ...

S.P.
10. 07. 2013 15.22
28

Ameriški missici Oliviji Culpo so tuji mediji začeli očitati, da se je že nekaj mesecev po izboru na lepotnem tekmovanju zredila. To naj bi opazili na fotografiji, ki razkriva bolj ohlapen trebušček, nad katerim pa so oboževalci še vedno navdušeni.

Ameriška lepotica Olivia Culpo, ki se ponaša z nazivoma Miss ZDA 2012 in Miss Universe 2012, si je po napornem urniku ter zadolžitvah, ki jih je s seboj prinesla zmaga, končno privoščila nekaj krajšega oddiha. A se niti tokrat ni uspela skriti pred paparaci, ki so ji v nedeljo sledili na kalifornijsko obalo, ujete fotografije pa so že na naslovnicah rumenih reivij. Britanski tabloidi ji namreč očitajo, da se je samo 6 mesecev po izboru zapustila oziroma malce zredila.

“V začetku leta je žirijo prepričala s svojim ravnim in kot izklesanim trebuščkom, ki pa je danes že precej bolj ohlapen. Seveda se lahko še vedno pohvali z zavidanja vredno vitko postavo, pa vendar, če primerjamo fotografije, je razlika očitna. Morda pa le ni takšna ljubiteljica telovadbe ter zdravega načina življenja, kot je trdila, da je,“ so poročali tuji mediji.

21-letnica na opazke sicer še ni odgovorila, so ji pa v bran na spletu že stopili oboževalci, ki kritike pozivajo, naj začnejo gledati z bolj realnimi očmi. “Pišete, kot da bi pridobila več odvečnih kilogramov, v resnici pa je le malce manj izoblikovana, kot je bila v času tekmovanja. Razumljivo je, da je bila takrat bolj motivirana in je tudi več telovadila, saj so do izraza morale priti čisto vse mišice. Da pa se lahko danes, ko je ne ocenjuje nobena žirija in vse počne samo zase, še vedno ponaša z dih jemajočim telesom, pa je res pohvale vredno,“ so se razpisali na tujem zvezdniškem blogu. Mišičasta ali ne – temnolaska je še vedno prava paša za oči.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602