Vizita.si
image (28)

Novice

Tega od mlade igralke ne bi pričakovali ...

S.P.
12. 08. 2013 15.56
2

Lindsay Lohan je v preteklosti že večkrat šokirala s svojo vitko in koščeno postavo, tokrat pa se je pokazala še v drugi luči. Se njeno življenje končno obrača na bolje ali gre le še za en kratkotrajen ekstrem?

Hollywoodski paparaci so ameriško igralko Lindsay Lohan, ki je bolj kot po svojih kariernih dosežkih znana po škandalih, v soboto ujeli, ko se je odpravljala po nakupih. In če so ji še do nedavnega očitali, da se bori z anoreksijo, pa ima na zadnjih fotografijah spet občutno več kilogramov kot ponavadi. “V zadnjih nekaj tednih se je močno zredila, kar je bilo zadnje, kar bi od nje pričakovali,“ so poročali tuji mediji. “Kdo ve, kakšnega življenjskega sloga se drži zdaj. Še pred nekaj meseci je bila pretirano vitka, zdaj pa mora paziti, da ne bo zašla še v drug ekstrem.“

27-letnica je sicer že znana po tem, da njena teža neprestano niha, zato ni prvič, da je njena postava dvignila nekaj prahu. Ko je leta 2005 v kratkem času izgubila nemalo kilogramov, je namreč končala celo v bolnišnici, leta 2006 pa je priznala, da ima težave z načinom prehranjevanja. “Glede na to, da sem svojo igralsko kariero v najstniških letih začela z nekaj odvečnimi kilogrami, sem si nedvomno želela biti vse bolj vitka, zato sem preprosto nehala jesti,“ je dejala.

Živela je od kave ter energijskih pijač, ki so ji zagotovile dovolj energije, da se je lahko prebila skozi dan. In ni trajalo dolgo, preden so bile posledice vidne tudi na zunaj – na njeni koži, zobeh, nohtih ter celo laseh. “Kmalu sem bila kot okostnjak. Moje roke so bile tako koščene, da so delovale strašljivo, sploh jih ni bilo. Bila sem zelo prestrašena. Borila sem se za preživetje.“ Danes pravi, da nad spremembami ni več presenečena, saj se sooča s številnimi frustracijami, ki od časa do časa pač vplivajo na njeno postavo. “Tudi to bo enkrat minilo,“ je prepričana.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602