Vizita.si
image (28)

Novice

Tega od mlade pevke niso pričakovali …

S.P.
23. 01. 2013 07.56
1

Priljubljena medijska osebnost Kelly Osbourne nas je še pred nekaj meseci navduševala z izjemnimi rezultati trdega dela, ko ji je uspelo izgubiti kar dobrih 30 odvečnih kilogramov, a videti je, da se pevka spet vrača na stara pota. Kako se bo s tem spopadla tokrat?

Pred nekaj meseci nas je osupnila navdušujoča sprememba hčerke slavnega metalista Ozzyja Osbourna, ki ji je zaradi trdega dela in samodiscipline uspelo izgubiti kar več kot 30 odvečnih kilogramov. Mlada pevka se je že od samega otroštva spopadala s čustvenim prenajedanjem, zaradi katerega je kaj kmalu prešla v stanje debelosti, nakar pa se je pridružila priljubljeni televizijski oddaji Ples z zvezdami, ki je izrazito spremenila njeno življenje. A videti je, da se svetlolasa lepotica v boju z odvečno telesno težo sama ne znajde ravno najbolje.

Med prazniki naj bi se namreč Kelly znova precej zredila, kar je njeni družini že povzročilo kopico skrbi. Spomnimo se, da je med zadnjim obdobjem hujšanja 28-letnica že zašla v hude skrajnosti, kot sta stradanje telesa ter prenažiranje s tabletami za pomoč pri izgubi odvečnih kilogramov, in šušlja se, da naj bi se zgodba sedaj znova ponovila. Sama je govorice že označila za neresnične. "Odvisna sem bila od drog, uživala sem vsa možna zdravila, postila sem se, dokler mi ni postalo slabo, … verjemite, to ni pot, po kateri bi si človek želel iti dvakrat. Zdravila sem se celo zaradi depresije in enkrat je bilo dovolj. Zaradi lakote sem se nenehno tresla, padala sem v nezavest, zaradi pomanjkanja energije pa včasih sploh nisem mogla več stati na mestu," se spominja.

“Ugotovila sem, da se telo zelo hitro spreminja – tako v eno kot tudi v drugo smer. V želji po trajnih rezultatih se moramo stalno truditi in popolnoma spremeniti način življenja, kar pa je lažje govoriti kot pa storiti. Telovadbo sovražim, a brez nje tudi ob zdravi prehrani pač ne gre. Potiš se, smrdiš, po koncu si ves nesrečen, a sem si že dolgo tega prisegla, da se preprosto ne bom več vrnila na tisto točko življenja, ko sem veljala za 'zavaljeno debeluško' in 'grdo spako'. Ko me vsi sprašujejo, kaj je moja skrivnost, jim preprosto odgovorim, da ni nobene skrivnosti. Sprejela sem težko odločitev in se je držala. To bom storila tudi tokrat."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587