Vizita.si
image (28)

Novice

Tega od tako uspešne manekenke ne bi pričakovali

S.P.
22. 02. 2013 08.19
22

Britanski mediji so se obregnili ob fotografijo ene izmed najuspešnejših manekenk tega časa – Care Delevingne, na podlagi katere zdaj trdijo, da si tega naziva ne zasluži. Prepričani so namreč, da je 20-letnica vse prej kot popolna, s čimer pa se sama ni pretirano obremenjevala.

Britanski mediji so v tem tednu veliko pozornosti namenili predvsem svetlolasi lepotici Cari Delevingne, ki trenutno velja za eno izmed najbolj zaželenih manekenk v svetu mode, saj naj bi po mnenju številnih modnih oblikovalcev veljala celo za naslednico dolgoletne modne ikone Kate Moss. Glede na to, da pa si je ta naziv prislužila prav na račun svoje brezhibne in edinstvene podobe, pa so se na podlagi zadnjih fotografij, na katerih se je zvezdnica pojavila precej manj naličena kot ponavadi, že številni kritiki začeli spraševati, ali si tega resnično zasluži.

Trdijo namreč, da je Cara vse prej kot popolna, saj njeno navidez čisto kožo prekrivajo številni mozoljčki, videti pa naj ne bi bilo niti njenega ženstvenega sijaja, ki ga je sicer moč zaslediti na vseh obdelanih fotografijah ali pa sprehodih po rdeči preprogi. In če bi pričakovali, da se bo privlačna 20-letnica na tovrstne očitke odzvala strogo, pa se ta z njimi niti najmanj ne obremenjuje. Še več, oboževalcem je izdala celo nekaj svojih do zdaj skrbno varovanih skrivnosti.

“Seveda nisem popolna, zato si pomagam s posebnimi postopki, ki dobro denejo moji koži, hkrati pa tudi še dodatno poudarijo moje izrazite ličnice, ki jih javnost tako močno občuduje. Pred vsakim nastopom ali pomembnejšim javnim dogodkom si privoščim posebno metodo pomladitve obraza z revolucionarnim neinvazivnim zdravljenjem kože, ki moje obrazne celice najprej zamrzne, nato pa tako otopli, da se slaba ali pa poškodovana koža že v roku nekaj 10 minut preprosto odlušči iz mojega obraza. To pa še ni vse. Pripomore namreč tudi k tvorjenju novega kolagena ter povečuje krvni obtok, zaradi česar vanjo prodre veliko več vitaminov in mineralov, ki jo naredijo videti veliko bolj svežo, spočito in svilnato mehko,“ je povedala. Postopek traja od 30 do 60 minut, za eno samo terapijo pa zvezdnica odšteje nekaj več kot vrtoglavih 100 evrov.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587