Vizita.si
image (28)

Novice

Tega od nekdanje miss sveta ne bi pričakovali ...

S.P.
08. 07. 2013 11.38
9

Čeprav je že desetletje odkar je bila okronana za miss sveta, je Rosanna Davidson znova osupnila s svojo vitko in utrjeno postavo. Poglejte, kaj je navdušilo tuje medije.

Rosanna Davidson, ki se ponaša z nazivom nekdanje miss sveta (v letu 2003 je postala prva in edina irska zmagovalka), dokazuje, da je še vedno vredna osvojene krone, poroča britanski tabloid Daily Mail. 29-letnica je namreč v petek na Marbelli, kjer trenutno dopustuje s svojimi prijatelji, po dolgem času znova ponosno razkrila svojo brezhibno, vitko in lepo utrjeno postavo, ki pa jo na ravno pravih mestih krasi tudi kakšna lepa oblina, še dodajajo tuji mediji. “Zares nismo pričakovali, da bo po polnem desetletju še vedno tako popolna. Njene trebušne mišice so kot izklesane,všeč pa nam je tudi, da še zdaleč ni prekoščena, tako kot nekatere.“

Kot je zvezdnica povedala za The Independent, svoj videz ohranja s pomočjo redne telesne vadbe. “Vedno sem aktivna vsaj 6 dni v tednu,“ pravi. 2-krat na teden gre na pilates, 2-krat v telovadnici dviguje uteži, preostanek časa pa nameni teku in kolesarjenju v naravi. “Tek je zagotovo eden najučinkovitejših načinov, da se boste znebile maščobnih oblog, pridobile nekaj mišične mase ter izoblikovale vaše telo - še posebej trebuh, noge in zadnjico.“ Zaveda se tudi, kako pomembno vlogo pri tem igra zdrava ter uravnotežena prehrana. “Že več let sem veganka, po tem ko sem bila skoraj desetletje vegeterijanka. To pomeni, da pojem veliko svežega sadja in zelenjave, beljakovine pa nadomeščam v obliki seitana in soje.“

Za zajtrk si naprimer naredi domači zeleni smoothie, za katerega uporabi špinačo, vodo, zeleno, zeleno jabolko, hruško, banano in sok limete. Sledi kosilo, med katerim si najraje privošči zeleno solato z domačim paradižnikom, čičeriko, kislim zeljem, ohrovtom in avokadom. Za večerjo pa se na njenem jedilniku znova znajde zelena solata, ki jo popestri z ohrovtom, rukolo, paradižnikom, peteršiljem, poprom, kumaricami, blitvo, čebulo, olivami ter lanenimi semeni. “Preliv si naredim kar sama - brez olja, iz jabolčnega kisa, limetinega soka, kajenskega popra in kurkume.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602