Vizita.si
image (28)

Novice

Tega od slavne pevke niso pričakovali ...

S.P.
06. 06. 2013 10.48
3

Če so Brtiney Spears še nedolgo tega očitali, da se je zredila in zapustila, pa je pevka v tem tednu prepričljivo dokazala, da temu še zdaleč ni več tako. V kopalkah je namreč znova razkrila svojo vitko in utrjeno postavo, katere skrivnosti pa si lahko preberete tudi v nadaljevanju.

Ameriška pop princeska Britney Spears, ki se je po očitkih medijev v javnosti vse večkrat pojavljala neurejena in zanemarjena, je v tem tednu dokazala, da se njeno življenje končno obrača v pravo smer. Po mesecih namigovanj, češ da sta ji videz ter (nekdaj vitka) postava ušla izpod nadzora, je namreč po dolgih urah trdega dela v telovadnici zdaj znova razkrila svoje čvrsto, izklesano in zavidanja vredno telo, ki so ga paparaci na objektiv ujeli v njeni lasvegaški rezidenci, kjer trenutno dopustuje s svojim novim partnerjem Davidom Lucado.

“Ob pogledu na 31-letnico, ki se v kopalkah ponosno nastavlja soncu, si ne moremo kaj, da nas ne bi njena sprememba popolnoma osupnila,“ ji je čestital celo britanski tabloid Daily Mail, ki o zvezdnici dolgo ni imel napisati nič lepega. “Glede na to, da je mamica že 2 otrok (7-letnega Seana Prestona in 6-letnega Jeydena Jamesa), se lahko pohvali z lepo izklesanim trebuščkom, ki ji ga zagotovo zavida marsikatera kolegica, o celulitu, ki smo ga še nedolgo nazaj lahko opazili na njenih stegnih, pa ni več ne duha ne sluha.“ Kako ji je uspelo, je za medij E! razkril njen osebni trener Tony Martinez, ki med drugim skrbi tudi za telesi Janet Jackson in Pink. “Britney se je zadnjih nekaj tednov potila kot nora. Ni je bilo težko spraviti v formo, saj je bila močno motivirana, ima pa tudi lepo atletsko postavo, ki pa jo je prekrivalo le nekaj kilogramčkov preveč,“ je povedal in dodal, da je zanjo pripravljal predvsem zelo intenzivne in agresivne kardio aerobne vadbe. Seveda pa je bilo veliko odvisno tudi od ustrezne prehrane. “Njen jedilnik sva sestavila tako, da je vseboval veliko beljakovin (najpogosteje si je privoščila solato s piščancem), pazila pa je tudi na to, da je zaužila vsaj 5 manjših, pa vendar zdravih, obrokov na dan.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602