Vizita.si
Vaš obraz naj bo v teh toplih dneh dobro navlažen.

Novice

Tega pa res nismo pričakovali ...

S.P.
19. 04. 2013 15.54
16

Mediji so običajno do nenaličenih zvezdnic neizprosni, kar pa ne velja tudi za Heidi Klum, ki jih je v tem tednu precej pozitivno presenetila. Na njenem naravnem obrazu so namreč najprej opazili lepo, čvrsto in čisto kožo, do katere pa lahko z nekaj nasveti pridete tudi vi.

Vaš obraz naj bo v teh toplih dneh dobro navlažen.
Vaš obraz naj bo v teh toplih dneh dobro navlažen. FOTO: iStockphoto

Za razliko od številnih, tudi precej mlajših kolegic, slavne manekenke, televizijske voditeljice, uspešne poslovnice in modne oblikovalke Heidi Klum očitno res ni strah pokazati svojega pravega obraza. Paparaci so jo tokrat ujeli z njenimi otroki ter partnerjem Martinom Kristenom med popoldanskim sprehodom, na katerega se je nemška lepotica odpravila popolnoma naravna in nenaličena. Njen lep, čist ter mladosten obraz je ob tem prijetno presenetil tako njene oboževalce kot tudi svetovne medije. “Heidi je znova dokazala, da je pravi super model. Glede na to, da bo kmalu dopolnila 40 let, je namreč njena koža še vedno v odličnem stanju. Še vedno je čvrsta in prožna ter tudi izjemno čista. Očitno jo zelo dobro neguje,“ je med drugim zapisal Daily Mail.

Kot je 39-letnica povedala za Hollywood Life, naj bi ključno vlogo pri tem igralo predvsem zadostno vlaženje kože. “Presenečeni boste, če vam povem, da za svoj obraz sploh ne skrbim kaj dosti. Skrivnost se namreč skriva v preprostih in domačih stvareh, ki jih sama še najraje prakticiram. Doma nimam na tone kremic, ki naj bi polepšale ter pomladile moj videz, pazim pa, da svoj obraz redno umivam in ga čez dan tudi večkrat navlažim. Za to potrebujete le hladno vodo ali pa razpršilo, s katerim se lahko na hitro osvežite,“ je pojasnila. Seveda pa k temu pripomore tudi dejstvo, da se liči le, kadar je to zaradi njene kariere nujno potrebno.

Debeli sloji ličil lahko namreč le še dodatno obremenijo in obtežijo kožo ter zaprejo pore, zato tudi vam priporočamo, da v teh toplih dneh ne pretiravate z nanašanjem ličil. Tako kot Heidi raje poskrbite, da bo vaš obraz vedno dobro navlažen, saj se žleze lojnice na pomanjkanje vlage odzovejo tako, da začnejo pretirano delovati, naša koža pa je posledično bolj mastna. Obvezen del vsakodnevne nege obraza naj bodo tudi vlažilne kreme in balzami, pri čemer nikar ne pozabite na svoje ustnice.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602