Vizita.si
image (28)

Novice

Tega paparaci niso pričakovali ...

S.P.
28. 06. 2013 14.45
4

Vrhunska manekenka Elle Macpherson je vsakič, ko nastopi v javnosti, videti kot iz škatlice, zato paparaci še zdaleč niso pričakovali, da jo bodo ujeli, ko na njenem obrazu ne bo debelega nanosa ličil. Se lahko zvezdnica pohvali tudi z naravno lepoto?

Kot voditeljica ter glamurozna mentorica deklet, ki nastopajo v britanski in irski različici televizijskega šova Naslednji top model, Elle Macpherson vselej poskrbi, da je s svojim brezhibnim videzom dober vzor, kako postati prava modna kraljica, poroča Daily Mail. A si morajo celo najuspešnejši supermodeli kdaj privoščiti dan za počitek, da se odmaknejo od napornega vsakdana, ko njihove obraze prekrivajo debeli nanosi ličil.

Da teh prav zagotovo ne potrebuje, pa je v torek dokazala tudi sama, ko se je nenaličena in precej manj urejena (kot običajno) na deževno jutro sprehodila po ulicah Londona, med čimer so jo uspeli ujeti tudi vztrajni paparaci. “Še sami niso mogli verjeti, da je pri 49 še vedno tako mladostna - prava naravna lepotica. Pohvali se lahko s prečudovitim obrazom ter čisto in brezhibno kožo, na kateri ni moč opaziti niti enega samega znaka staranja. Po njej bi se lahko zgledovale številne kolegice, ki nenaličene sploh ne upajo od doma,“ jo je ob tem pohvalil tudi britanski tabloid.

Elle, ki ji laskanje sicer zlobnih jezikov več kot ugaja, je za You Magazine pred kratkim povedala naslednje: “Čas, ko sem bila venomer videti kot iz škatlice, je za mano, saj imam zdaj pomembnejša opravila, kot se zbuditi in se nemudoma naličiti. Moja prva misel je zdaj biti dobra mati svojim otrokom, tudi sicer pa sem se odločila, da bom s svojimi izkušnjami veliko več začela vlagati v druga mlada dekleta kot vase. Jaz sem že dosegla svoj vrhunec, zato se nikomur več ne rabim dokazovati. Lahko si privoščim, da sem nekoliko bolj sproščena.“ Svojim oboževalkam je razkrila tudi nekaj skrivnosti, s katerimi ohranja svoj mladosten videz. “Držim se preproste in osnovne rutine – redno vlažim ter večkrat očistim svoj obraz, verjamem pa tudi v 8-urni lepotni spanec in vsakodnevno telovadbo.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602