Vizita.si
image (28)

Novice

Tega pri Kardashianovih nismo pričakovali

L.E.
03. 01. 2013 08.04
3

Kardashianove tri sestre so znane po svojem popolnem videzu. Iz svojih vil prav vedno stopijo povsem urejene, zato je najstarejša Kourtney nedavno res presenetila s svojim videzom.

Njihovo življenje je pravzaprav resničnostni šov, zato ni nič presenetljivega, da vedno igrajo nekakšno vlogo. Med drugim pravijo, da jih je že mati zelo zgodaj navadila, da so vedno urejene. Prav zato je Kourtney Kardashian nedavno skoraj šokirala s svojo podobo. Paparaci so jo namreč ujeli brez ličil in vidno utrujeno. Nič nenavadnega. Vsi kdaj pokažemo tudi takšen obraz, toda kalifornijske bogatašinje ga običajno skrbno skrivajo. Kim brez ličil niso ujeli še nikoli, tudi Kourtney v vseh intervjujih zatrjuje, da zelo pazi na svoj videz.

Toda mamica dveh še majhnih otrok ima zagotovo še veliko drugih pomembnejših skrbi. Kljub temu si poglejmo, kakšne so njene lepotne skrivnosti, ki jih je v zadnjih letih zaupala različnim medijem. 33-letnica pravi, da se trudi uživati čim bolj zdravo hrano; za bolj nezdrave prigrizke in obroke, ki se jim ne more upreti, pa poskuša najti za telo bolj dobrodejno zamenjavo. Zelo rada uživa bolj sladko hrano, zato si za zajtrk ovsene kosmiče pripravi z mandljevim mlekom in žlico medu. Sicer poskuša uživati več manjših obrokov ter malicati oreške in sadje. Vseeno priznava, da ne mine dan, da si ne bi privoščila manjšega posladka. Resnično le pazi, da pri slednjem ne pretirava. Je torej zelo disciplinirana. Sicer je njeno kosilo file lososa z rjavim rižem in nekaj zelenjave ali solata s koščki purana in sira, za večerjo si privošči umešana jajca. Poleg tega uživa vitamine v obliki prehranskih dodatkov ter pije veliko vode in spi najmanj osem ur. Prav spanje je njena največja lepotna skrivnost, za povrh pa še uporaba kakovostne kreme za okoli oči. Kaj naredi, ko se ne počuti najbolje, vendar mora kljub temu iz hiše? "Običajno se manj lepo počutim, kadar ne spim dovolj," pravi. "Tisti dan vsaj pijem dovolj vode ter si na nos poveznem največja sončna očala, ki jih lahko najdem."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587