Vizita.si
“Le v nekaj mesecih si je izklesala mišičast in raven trebuh."

Novice

Tega zvezdnica ni želela, da vidite

S.P.
23. 08. 2013 14.17
2

Bližnji posnetki njenega ohlapnega trebuščka so bili gotovo zadnje, česar si je Maria Fowler želela. A jo je to spodbudilo k zdravemu življenjskemu slogu, zaradi katerega se lahko zdaj pohvali z dih jemajočimi rezultati. Poglejte, kakšna je njena postava danes.

“Le v nekaj mesecih si je izklesala mišičast in raven trebuh."
“Le v nekaj mesecih si je izklesala mišičast in raven trebuh."FOTO: Instagram

Ko so pred nekaj meseci v javnost pricurljali bližnji posnetki ohlapnega trebuščka britanske manekenke Marie Fowler, je bilo to gotovo zadnje, česar si je želela, medtem ko se je borila z nekaj odvečnimi kilogrami. Je pa bila to dobra motivacija, pravi danes za Mail Online. To jo je namreč spodbudilo, da je začela zahajati v telovadnico ter se zdravo prehranjevati, zaradi česar se lahko danes pohvali z občudovanja vrednimi rezultati.

To je dokazala tudi v četrtek, ko je na Instagram objavila svojo zadnjo fotografijo iz počitnikovanja na Španski obali. “Le v nekaj mesecih si je izklesala mišičast in raven, skratka – zavidanja vreden trebuh,“ so jo pohvalili tuji mediji. A 27-letnica priznava, da pot do vitke postave še zdaleč ni bila lahka. Uspelo ji je z boot campom, ki ga vojaški vaditelji sicer uporabljajo za urjenje vojakov.

Gre za dinamično funkcionalno vadbo, ki temelji na delu z lastno telesno težo ter različnimi pripomočki, kot so naprimer elastike, uteži in podobno. Pomembno je, da sestavlja gibanje, ki naj bi bilo čimbolj podobno tistemu vsakdanjemu, vaje se opravljajo druga za drugo z minimalnim vmesnim počitkom, vsaka pa vključuje več mišičnih skupin hkrati. Tako namreč v relativno krajšem času porabimo več energije. Trening vključuje pliometrične vaje, tek, poskoke, počepe, sklece, vzgibe, trebušnjake ter drugo, važno pa je, da medtem obdržite ravnotežje in pravilno držo.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602