Vizita.si
Nina Radi

Novice

Tekmovalka Sanjskega moškega spregovorila o izkušnji z rakom

M. A.
13. 06. 2021 06.00
3

Čeprav tega sprva ni pokazala, je minula ceremonija vrtnic in dejstvo, da je vrtnico prejela prva, Nini Radi v šovu Sanjski moški pomenilo ogromno. Pred petimi leti je bila v precej slabši poziciji, saj je bíla bitko z rakom. Tokrat bo o tem v nedeljski epizodi šova odkrito spregovorila z Gregorjem Čeglajem.

Nina Radi je ena izmed tekmovalk, ki je v šov Sanjski moški vstopila že na začetku tekmovanja, navdušenja nad Gregorjem Čeglajem pa ni skrivala. Prav med njo in Gregorjem se je zgodil eden izmed prvih poljubov, ki jih v šovu sicer ni manjkalo, med drugim sta skupaj doživela prav poseben zmenek: akrojogo, med katero se je njuna vez še utrdila. Medtem ko je v sinočnji epizodi Nina že spregovorila o svoji pretekli ljubezenski izkušnji, med katero je bila celo psihično in fizično napadena, bo v nocojšnji epizodi, ki na POP TV prihaja ob 20.00, Gregorju priznala tudi, da je pred nekaj leti bíla bitko za svoje življenje. "15. marec mi je zelo pomemben datum. Pred petimi leti sem bila takrat na operaciji raka in sem se tik prek zdajci izognila katastrofi," je o svoji izkušnji z rakom materničnega vratu spregovorila Nina. Več si oglejte v videu.

Ninina čustvena izpoved pa bo le trenutek miru, ki ga bo v tem večeru doživel Gregor. Potem ko bo na zmenek povabil edino 'novoselko', medtem ko zmenka niso dočakala še vsa dekleta, ki so v hiši že od samega začetka, se bodo tekmovalke s tem le težko sprijaznile. Tako se bosta celo oba klana združila, Tjaši Kramarič pa bodo ob vrnitvi v hišo pripravile neprijetno presenečenje. Ne zamudite nove epizode nocoj ob 20.00 na POP TV, že zdaj pa je predpremierno na voljo za ogled na VOYO.

Nina in Gregor sta se močno zbližala že kmalu po začetku šova.
Nina in Gregor sta se močno zbližala že kmalu po začetku šova.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602