Vizita.si
Tigerju Woodsu te dni gotovo ni do smeha

Novice

Tiger Woods gre na zdravljenje! Odvisen je od seksa!

A.M.I.
05. 01. 2010 14.41
0

Izjemni golfist Tiger Woods se bo začel zdraviti zaradi odvisnosti od seksa in zasvojenosti z vikodinom (sredstvo proti bolečinam), ki ga v nadaljevanki jemlje tudi dr. House.

Tigerju Woodsu te dni gotovo ni do smeha
Tigerju Woodsu te dni gotovo ni do smehaFOTO: Cekin.si
V rehabilitacijskem centru v Arizoni so zvezdnikov že navajeni, Tiger pa naj bi se za zdravljenje odločil po tem, ko je njegova žena odkrila, da ji je nezvest.

Najboljšemu golfistu na svetu pripisujejo več ljubic, zadnja nesreča, ki jo je imel z avtom pred svojim domom na Floridi, pa je sprožila ugibanja, da je morda zasvojen tudi s sredstvi proti bolečinam, zato so mu svetovali zdravljenje.

Tiger Woods z ženo
Tiger Woods z ženo FOTO: Reuters

Nekateri namigujejo, da bo Woods odpotoval v Arizono, da bi mu estetsko popravili obraz, ki si ga je poškodoval v nesreči.

Odvisnost od seksa je med zvezdniki razširjena oblika zasvojenosti, tako je že pred leti Michael Douglas priznal, da je odvisen od seksa, in se zato tudi zdravil. Sicer je to odvisnost, ki jo dobro poznajo tudi drugi smrtniki, le redki pa se odločijo, da bodo o njej spregovorili javno.

Odvisnost se kaže kot nezadržna želja po spolnih dejanjih, ne le po spolnih odnosih, ampak tudi masturbaciji, ogledovanju pornofilmov in erotičnih revij ter misli na seks, ki je v glavi stalno prisotna. Mnogi odvisniki tudi opisujejo, da so za seks pripravljeni narediti vse, da se spuščajo v različne seksualne zveze, ki jih pozneje obžalujejo.

Odvisnost od seksa se zdravi kot druge odvisnosti, zdravljenje pa je dolgotrajno. Če je Tiger Woods res odvisen od seksa, mu bo terapija gotovo pomagala, vprašanje pa je, ali bo s tem povrnil tudi ženino zaupanje.

Zaupanje je načeto
Zaupanje je načetoFOTO: Reuters


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587