Vizita.si
Določene ženske imajo tak značaj, da lahko moške dobesedno uničijo.

Novice

Tipi žensk, od katerih zbežite

Ni.J.
04. 02. 2011 08.12
18

Določene ženske znajo moškemu s svojo zahtevnostjo, manipuliranjem, izkoriščanjem, željo po popolnosti in teženjem še kako uničiti življenje. Katerih žensk se morajo torej moški izogibati?

Določene ženske imajo tak značaj, da lahko moške dobesedno uničijo.
Določene ženske imajo tak značaj, da lahko moške dobesedno uničijo.FOTO: iStockphoto
Zagotovo poznate kakšnega moškega, ki ga je ženska popolnoma spreobrnila, ga spravila na rob obupa in mu z nekaj potezami (vsaj za nekaj časa) uničila življenje. Da se ne bi to zgodilo tudi vam, preverite, kateri tipi žensk povzročajo največ preglavic.

Manipulatorka vas bo z jokom in dajanjem občutka krivde izsiljevala do onemoglosti.
Manipulatorka vas bo z jokom in dajanjem občutka krivde izsiljevala do onemoglosti. FOTO: iStockphoto
Manipulatorka

Manipulatorke dobro vedo, na katero točko morajo pritisniti, da vas stisnejo v kot in od vas dobijo natančno to, kar so si v tistem trenutku zaželele. Sposobne so vas zbuditi sredi mirnega spanca in vas prepričati, da ji pripravite kakav in od vas bodo zahtevale nemogoče. Manipulatorka vas bo v šahu držala tako, da bo pri vas zbujala občutek krivde in vas spravila v položaj, da jo boste sami prosili, naj vas ne zapusti. Zahtevala bo, da z določenimi prijatelji opustite stike, vi pa se boste ujeli v začaran krog ledeno-vročega razmerja, iz katerega boste le stežka našli izhod. Obstaja pa še en tip manipulatork, ki izsiljujejo s svojim jokom. Čeprav dajejo vtis, da so nežne duše, saj jočejo tako ob filmih kot tudi med prepiri, se pod objokanim obrazom v resnici skriva poosebljena zloba.

FBI/CIA

V kategorijo FBI/CIA spadajo ženske, ki neprestano postavljajo nepotrebna vprašanja in se konstantno vtikajo v vaš vsakdan. Zanima jih, kje ste bili, kaj ste počeli, s kom ste se pogovarjali po telefonu, komu ste poslali elektronsko pošto in kdaj pridete domov. Gre za tip ženske, ki si bo natančno zapomnila, da ste se pred petimi leti, štirimi meseci in sedmimi dnevi na ulici obrnili za drugo žensko in da se ji pred 321 dnevi niste oglasili na telefonski klic, ker ste bili v službi. Vse podatke bo skrbno beležila v svoj 'super spomin' in vam jih servirala na pladnju takrat, ko boste to najmanj pričakovali. Poročati ji boste morali o vsem, kar počnete, in jo obvestiti za vsak korak, ki ga boste naredili. Je to res življenje, ki si ga želite? Če imate radi neskončna zasliševanja, potem ostanite z njo, v nasprotnem primeru pa čim prej zbežite stran.

Vohunkam ne boste mogli zamolčati niti, kaj ste ji kupili za rojstni dan.
Vohunkam ne boste mogli zamolčati niti, kaj ste ji kupili za rojstni dan.FOTO: iStockphoto

Hladna kot 'špricer'

Hladne ženske so običajno popolnega videza, česar se tudi dobro zavedajo. Ledena kraljica se bo spogledovala z vsemi po vrsti, ne glede na to, ali ste vi zraven ali ne, vas pa bo držala priklenjenega nase s svojo lepoto, saj ima občutek, da vam s tem, da ste sploh lahko s takšno lepotico, dela neke vrste uslugo. Ko si boste zaželeli poljuba, vas bo odvrnila, ker si je pravkar namazala ustnice z novim rdečilom, ko jo boste objeli, se vam bo izmuznila, ko se boste zvečer ulegli zraven nje, pa se bo odvalila na svojo stran postelje ali vas odrinila, ker za svojo lepoto potrebuje kakovosten spanec. Če torej iščete nežnost, toplino in ljubezen, to definitivno ni pravi tip ženske za vas.

Ne dovolite, da iz vas naredi 'copato'!
Ne dovolite, da iz vas naredi 'copato'!FOTO: iStockphoto

Koristolovka

Koristolovka bo, še preden jo boste prvič ogovorili, že preverila vaše bančne račune in debelino denarnice. Popolnoma jasno ji je, koliko zaslužite, koliko je vredno vaše stanovanje, da imate počitniško hišico na morju, še raje pa vas bo imela, ko bo izvedela, da ste edinec in edini dedič. Takšno žensko boste lahko navdušili izključno z materialnimi dobrinami, vaša ljubezen do nje, iskrenost in odkritost pa je ne bodo zanimali. Prisluhnila vam bo le takrat, ko se ji bo to splačalo, zavedajte pa se, da bo z vami le zato, ker ji to ustreza in ne, ker bi vas imela dejansko rada. Če sumite, da je vaša partnerica taka, jo testirajte. Nekaj časa je ne povabite nikamor, ko gresta na večerjo, ji recite, da ste pozabili denarnico doma, ali pa se izmislite, da ste večino premoženja vložili v delnice in vse izgubili. Bodite pozorni na njeno reakcijo in takoj boste vedeli, iz kakšnega testa je.

Pošast

Kriči, ukazuje, zahteva, teži, je vedno vse po njenem? Ima zmeraj zadnjo besedo, vas vedno utiša in rada pametuje? Potem ste v razmerju s pošastjo, ne normalno žensko. Takšna ženska bo iz vas naredila 'copato', vam zlomila hrbtenico in odvzela vso moškost. Kar koli boste naredili, se boste vedno spraševali, ali ste naredili prav, ali bo zadovoljna in ji bo všeč. S strahom se boste vračali iz službe, ker ne boste vedeli, kje ste ga spet polomili in počutili se boste kakor krpa za pomivanje tal. Če ste v takšnem razmerju, potem je bolje, če ste samski. Prepustite jo drugemu in se umaknite.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587