Vizita.si
image (28)

Novice

Tega od legendarne pevke ne bi pričakovali ...

S.P.
15. 07. 2013 10.58
14

Ko je Jennifer Lopez za nastop izbrala razkrivajoča oblačila, ni pričakovala, da bosta izpod njih pokukala trebušček in odvečna koža. A to še ne pomeni, da se 43-letnica ne more več pohvaliti z zavidanja vredno postavo. Preverite in ocenite sami.

“Tega od zvezdnice, ki velja za eno najzapeljivejših na svetu, ne bi pričakovali. Ko bo videla, kaj so ujeli fotografi, bo svojo izbiro oblačil zagotovo malce obžalovala,“ so se v minulem tednu ob zadnje fotografije Jennifer Lopez obregnili tuji mediji. Ameriška pevka, igralka, plesalka in modna oblikovalka je namreč na svojem koncertu Barclaycard British Summertime v razkrivajoči opravi znova želela navdušiti s svojo dih jemajočo postavo, ki pa je bila po mnenju prisotnih kritikov ter oboževalcev videti precej manj utrjena oziroma mladostna kot običajno.

“Opazimo lahko povečan obseg v predelu stegen, izpod kratkega topa pa sta pokukala tudi ohlapen trebušček in nekaj odvečne kože,“ je opazil britanski tabloid Mail Online, ki pa kljub temu dodaja, da je temnolaska pri svojih 43 še vedno videti naravnost fantastično. Razumljivo je namreč, da začnejo mišice (sploh po obdobju nosečnosti) z leti slabiti ter krniti, zaradi česar jim je potrebno namenjati še več pozornosti kot sicer, kar pa ob njenem natrpanem urniku zagotovo ni vedno preprosta naloga.

“Srečo ima, da že med delom veliko pleše,“ je pred kratkim povedal naimenovani vir, tudi doma pa naj bi izvajala veliko krepilnih vadb (trebušnjaki, dviganje uteži), s katerimi poskrbi, da njene mišice vedno pridejo do izraza. Sicer pa dosledna telesna aktivnost še zdaleč ni pomembna le zaradi zunanje podobe, temveč boste, če boste imeli primerno okrepljene mišice hrbta in trebuha, zmanjšali tudi možnosti za bolečine v ledvenem delu hrbta. Prav takšne nevšečnosti so namreč tisto, zaradi česar se počutite še starejše, kot ste v resnici.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602