Vizita.si
image (28)

Novice

To fotografijo bo še obžalovala …

S.P.
31. 07. 2013 08.02
11

Tuji mediji so se obregnili ob zadnje fotografije nekdanje manekenke Tyre Banks, ki naj bi se po njihovih namigovanjih znova malce zredila. Pa so za spremembo res krivi kilogrami ali je zvezdnica le izbrala napačen kroj oblačil?

Ko se je Tyra Banks, ameriška igralka, manekenka in voditeljica televizijskega šova Ameriški top model, v ponedeljek pojavila na zabavi Summer TCA CBS Showtime CW Party, ni pričakovala, da bo njena sicer lepa obleka sprožila zlonamerne govorice. Ker je izbrala nekoliko pretesen kroj z globokim dekoltejem, so namreč tuji mediji začeli ugibati, ali se ni 39-letnica znova malce zredila.

Britanski tabloid Daily Mail ji je naprimer očital, da še komajda kroti svoje polne obline, sprašuje pa se tudi, ali je za vidno spremembo res kriva zgolj ponesrečena garderoba, ali pa je zvezdnica ponovno podlegla nezdravim prehranskim navadam. "Le malo je prepustila domišljiji, saj ji je očitno obleka, ki ji je bila nekoč prav, danes že občutno premajhna."

Tyra je sicer že v letu 2005, ko se je poslovila od manekenstva, priznala, da se je močno zredila. Takrat je za revijo People Magazine povedala, da je bilo za njeno bolj okroglo postavo krivo to, da je preprosto nehala paziti, kaj in kako je. Brez slabe vesti si je naprimer pogosto privoščila sladkarije, solate pa ni marala jesti, če ni bilo v njej še popečene slanine in kaloričnega preliva.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602