Vizita.si
image (28)

Novice

To fotografijo bo še obžalovala

L.E.
14. 12. 2012 11.42
30

Kim Kardashian je ena od tistih zvezdnic, ki na svoj zunanji videz zelo skrbno pazijo. Kadar stopi iz hiše, je vedno popolnoma urejena. Toda tokrat se ji žal ni najbolj posrečilo.

Kim Kardashian dan za dnem polni stolpce rumenega tiska. Skorajda bi lahko rekli, da je to njena kariera. Tega se dobro zaveda in vedno skrbno pazi, da je na vsakem koraku videti zavidanja vredno. Toda tokrat je svoja oblačila izbrala povsem neustrezno. Zelo drzno se je odločila, da bo pokazala trebuh, toda ker 32-letnica nikoli ni bila ravno suhica, je nekaj odvečnih maščobnih blazinic pogledalo čez pas precej ozkega krila. Glede na to, kako zelo se trudi vedno delovati popolna, bo to fotografijo zagotovo obžalovala.

Zvezdnica resničnostnega šova sicer svoje telo redno ohranja v čim boljši formi. Paparaci jo redno fotografirajo pred telovadnico, toda z leti se očitno vsakemu nabere nekaj kilogramčkov preveč, poleg tega so ti toliko bolj vidni, če jih stisnemo s preozkimi oblačili. Upamo lahko le, da Kim do sebe ni prestroga in se za takšno napako ne bo kaznovala. Življenje namreč ni nikoli popolno in obsedenost s perfekcionizmom je psihološka težava, ki lahko vsak dan spremeni v zelo naporen. Treba se je zanti sprejeti z vsemi napakami vred in predvsem živeti, ne pa paziti na vsak svoj korak. S pomočjo psihoterapije je mogoče celo ugotoviti, od kod izvira pretiran perfekcionizem in se s tem spopasti. Če se pokaže nekaj maščobnih blazinic, namreč res ni konec sveta.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587