Vizita.si
Je britanska igralka že pretirano koščena?

Novice

To je britansko igralko popolnoma razburilo

S.P.
14. 11. 2012 15.23
24

Priljubljena igralka Keira Knightley je nedavno javno spregovorila o svojem ogorčenju nad hollywoodskimi prevarami, katerih je bila med snemanjem filma Kralj Arthur deležna tudi sama. Na naslovnici plakata je namreč močno digitalno obdelana in ne boste verjeli, kaj jo je še posebej zmotilo.

Je britanska igralka že pretirano koščena?
Je britanska igralka že pretirano koščena? FOTO: Reuters

Vsi se še predobro zavedamo, da so fotografije razvpitih zvezdnikov pogosto plod digitalne obdelave, ki izbriše še najmanjše nepravilnosti in pomanjkljivosti, zagotovo pa niste vedeli, da to v resnici mnogim izmed njih sploh ne ustreza. Med njimi je tudi zvezda filmskih uspešnic Pirati s Karibov Keira Knightley, ki naj bi jo tovrstno početje v preteklosti že večkrat močno ujezilo.

“Običajno nimam nič proti temu, da me le malce olepšajo in izpopolnijo, a se to na žalost le redko zgodi. Odgovorni pogosto prekoračijo vse meje in iz nas ustvarijo neke nadpovprečne osebnosti, kar pa v resnici nismo, in dvomim, da sploh pomislijo na to, kaj to pomeni za našo samopodobo. Sama sem bila sicer vedno ponosna in sila zadovoljna s svojim majhnim oprsjem, a neprestano popravljanje le-tega v meni kljub vsemu spodbudi neki dvom v lastno zadovoljstvo. Samo poglejte, kaj se je zgodilo s plakatom, na katerem oglašujem film King Arthur. Spremenili so me v prsato lepotico, kar pa si v resnici sploh nikoli nisem želela postati. Kdo so oni, da trdijo, kaj je lepo in kaj ne?“ se je razburila priljubljena britanska igralka.

Keira, ki se v javnosti pojavlja vse bolj krhka in koščena, pa je med drugim razkrila še eno negotovost, ki naj bi jo po pričanju bližnjih virov že dalj časa močno bremenila. “Dejstvo, da me ni sram pokazati svojih prsi, temelji na tem, da so te tako majhne, da ljudi tako ali tako pretirano ne zanimajo. Isto pa ne velja tudi za spodnjo polovico mojega telesa. Svoje zadnjice nisem nikoli rada 'delila' z občinstvom in le redko dovolim, da se ta pojavi na velikem platnu. Vsaka ženska ima pač svoje pomanjkljivosti in šibke točke, ki ji nikoli ne bodo povšeči.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587