Vizita.si
image (28)

Novice

To je mogoče tudi brez kančka truda

S.P.
16. 11. 2012 15.13
16

46-letni Janice Rodgers, ki se je vse življenje borila z odvečnimi kilogrami, je uspelo nekaj, o čemer so do zdaj dvomili celo številni strokovnjaki. Brez kančka truda ter naporne telesne vadbe ji je uspelo izgubiti kar dobrih 40 kilogramov.

Janice Rodgers je bila le še ena izmed mnogo posameznikov, ki se že vse življenje borijo z odvečnimi kilogrami in se v obupu zatekajo k drastičnim ter pogosto neučinkovitim ukrepom. S prekomerno telesno težo se je neuspešno borila kar dolgih 23 let, vse od rojstva svojega sina, nato pa ji je brez kakršnega koli truda uspelo nekaj, kar je presenetilo celo strokovnjake.

V 45. letu starosti je dosegla kritičnih 111 kilogramov ter resno ogrozila svoje zdravje, zato se je odprla za nove možnosti in pomoč poiskala pri dokaj vprašljivi terapiji. Med seanso s psihoterapevtom ta pacienta spravi v stanje hipnoze ter ga prepričuje, da je v njegov želodec vstavil gastrični trak, ki omejuje prehajanje hrane iz požiralnika v želodec in pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov. “Zdravljenje temelji na dejstvu, da je psiha resnično naše največje orožje. Osredotočil sem se predvsem na to, s čimer se ti posamezniki prehranjujejo, ter jih poskušal usmeriti na pravo pot. Mnogi trdijo, da sem prevarant, a izjemni rezultati zagotovo dokazujejo nasprotno,“ je pojasnil izvajalec terapije Andrew Nelson.

In res. Janiceina teža je kaj kmalu začela upadati, centimetri izginjati, posledično pa se je izboljšalo tudi njeno zdravstveno stanje. “V pičlih sedmih mesecih mi je uspelo odpraviti kar dobrih 40 kilogramov in popolnoma spremeniti dosedanje prehranjevalne navade. Prva dva tedna sem zgolj razstrupljala svoje telo, nato pa počasi začela uživati še v sadju ter zelenjavi. Vem, sliši se neverjetno, a hitre hrane sploh ne maram več. Počutim se, kot bi jedla preprogo,“ pa je nad dosežki navdušena 46-letna Britanka, ki trdi, da ji je hipnoza rešila življenje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587