Vizita.si
image (28)

Novice

To je poseg, ki ga bo za vedno obžalovala ...

S.P.
11. 03. 2013 11.29
39

Diva resničnostnih šovov Kim Kardashian si je privoščila najnovejšo metodo pomlajevanja obraza, kar pa je že med samim postopkom močno obžalovala. Ne samo da je prestajala hude bolečine, tudi rezultati so bili komajda vidni.

Priljubljena televizijska osebnost Kim Kardashian si je privoščila najnovejšo metodo pomlajevanja obraza, ki jo je v nedeljo, v zadnji predvajani epizodi resničnostnega šova Kourtney in Kim zavzameta Miami, delila tudi s svojimi oboževalci. “Z največjim veseljem poskusim vse, kar pripomore k mojemu mladostnemu videzu, če mi zaradi tega le ni treba iti pod nož,“ je njene besede povzel britanski tabloid Daily Mail. Vendar pa je svojo odločitev že nekaj minut za tem močno obžalovala.

Postopek se je namreč izkazal za precej boleč, česar pa 32-letnica ni pričakovala. “Mislila sem, da lahko zaupam zdravniku in da me bo res le malce zbodlo, a sem preživljala prave muke. Nisem mogla zadržati solz. Nikoli več si ne bom privoščila facelifta ali česar koli podobnega, saj se glede na rezultate preprosto ne izplača,“ se je ujezila.

Najprej so ji vzeli vzorec krvi in s pomočjo posebne naprave iz njega izločili trombocite, nato pa so ji na kožo nanesli še kremo proti bolečinam, ki ji je omrtvičila celoten obraz. V tega so kasneje izmenično zbadali majhno iglo, ki bi jo običajno uporabili za akunpunkturo in ji pod kožo brizgali vzorce odvzete krvi. “Celoten postopek je spominjal na pravo grozljivko, saj se je njen obraz utapljal v krvi. Da sploh ne govorimo izjemnih rezultatih, ki so njen obraz pomladili za celih 10 minut,“ se je pošalil že prej omenjeni medij.

Gre za neinvazivni postopek, ki so ga lepotni kirurgi poimenovali kar krvava nega obraza, saj temelji na principu zdravljenja in pomlajevanja kože s pomočjo plazme.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602