Vizita.si
image (28)

Novice

Je bila sprememba vredna 70 tisočakov?

S.P.
11. 03. 2013 15.02
23

Najbolj prodajana avtorica Cindy Jackson, ki je zaslovela kot ženska z največ plastičnimi posegi na svetu, se je zdaj končno odločila, da tega več ne bo počela. Do danes lahko na njenem telesu najdemo kar 52 lepotnih popravkov, ki pa jih bo, kot trdi, le še 'vzdrževala'.

Svet je najbolj prodajano avtorico ter priljubljeno televizijsko osebnost Cindy Jackson dodobra spoznal šele v letu 2000, ko se je kot oseba, ki je prestala več plastičnih operacij kot kdor koli drug na svetu, prepričljivo zapisala v Guinnessovo knjigo rekordov. Dolgo smo se spraševali, kdaj in kje se bo ustavila, danes, po kar 52 posegih ter več kot 70 odštetih tisočakih, pa 57-letnica priznava, da na njenem telesu morda res ni ostalo več nič, kar bi se še dalo popraviti.

“Na začetku sem bila kot prazno platno, ki pa so ga postopoma poslikali najboljši slikarji sveta. Dolgo sem še razmišljala o stvareh, ki bi jih lahko postorila, a menim, da bi s tem izničila svoj prvotni cilj – ostati čim bolj naravna. Seveda to ne pomeni, da ne bom katerih predelov, ki bodo potrebni obnove, še dodelala, a nase zdaj končno gledam kot na dokončano umetnino,“ je za britanski tabloid The Sun povedala Američanka, ki že kot deklica ni bila zadovoljna s svojim videzom. ''Počutila sem se, kot bi bila v napačnem telesu in kot bi imela povsem napačen obraz, zato sem si tako zelo želela spremembe,'' je nadaljevala.

Po smrti očeta je končno dobila svojo priložnost. Ta ji je namreč zapustil lepo vsoto denarja, ki pa ga je brez pretiranega razmisleka namenila za že težko pričakovano spremembo. V nekaj manj kot treh desetletjih je tako prestala na desetine različnih lepotnih popravkov, med katerimi so na primer nenehno injiciranje botoksa, liposukcija, povečanje prsi, kirurško zmanjšanje brade, silikonski vsadki na predelu ustnic in ličnic, dvakratna korekcija nosu, dvakratno privzdigovanje vek ter petkratni lifting obraza, estetsko zobozdravstvo pa ji je namenilo tudi popolnoma nov nasmeh.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602