Vizita.si
image (28)

Novice

To ji je storil oče!

K.P.
26. 10. 2012 13.23
23

Zlasti razočarani nekdanji partnerji, v katerih se predolgo časa kuha velika zamera, včasih res ne izbirajo sredstev za maščevanje tistemu, ki jih je zapustil. Iz obupa naredijo celo kaj takšnega, da poškodujejo osebe, ki so jim ljube.

28-letni Richard Straw je bil močno razočaran v ljubezni, saj je odkril, da je njegova nekdanja partnerica Samantha Roberts našla ljubezen z njegovim najboljšim prijateljem Leejem Baconom.

Richard in 27-letna Samantha imata 4-letno hčerko Scarlett, ki jo je Richard pred letom dni grdo izrabil, da bi se maščeval Samanthi. Misel, da bi nekdo drug zavzel vlogo Scarlettinega očeta, je bila zanj tako neznosna, da tega nikakor ni mogel dopustiti.

Par je sicer pet let živel skupaj, nato pa sta se mesec dni, preden se je zgodil grozljivi incident, razšla in Samantha se je odselila iz njihovega družinskega doma. Razlog, zakaj sta se razšla, naj bi bilo Richardovo popivanje in kockanje, za partneričino zvezo z gospodom Baconom pa naj bi Richard izvedel en dan, preden je uresničil grozljivo odločitev.

"Tistega jutra je prišel po Scarlett, da bi jo odpeljal na kosilo in na izlet v park. Videti je bil umirjen in vesel," je opisala Samantha, ki je pred odhodom svojo deklico še poljubila in ji rekla, da jo ima rada. Skrbi so se pojavile, ko se Richard in Scarlett nista vrnila nazaj ob pričakovani uri. Samantha je odhitela do Richardovega doma in ko je vstopila, je na stenah zagledala neobičajne grafite. Eden se je glasil 'vedno si želela, da umrem', drugi 'mami, rada te imam, zbogom' in tretji 'ustvari si svojo družino, ona je moja'. V tistem trenutku je Samantha prejela klic od policije, ki ji je pojasnila, kaj se je zgodilo.

Obupani Richard je malo Scarlett vzel v naročje in jo odnesel do železniških tirov. Okoli 12.30 ure je Richard, ko je zagledal vlak, ki se je približeval s 112 kilometri na uro, z deklico v naročju stopil na tire z namenom, da ju oba popelje v smrt, a usoda je hotela drugače. Richard je zaradi hudih poškodb na kraju umrl, hčerkica pa je udarec z vlakom čudežno preživela.

Priča, ki je videla vse dogajanje, je opisala, da ni šlo za nesrečo, temveč za premišljeno in naklepno dejanje. Deklico so našli na robu tirnic s hudimi poškodbami, po letu dni pa si je že dodobra opomogla. Kako je deklica lahko preživela kaj takšnega in kaj jo je v tem trenutku rešilo, za zdaj ni znano. Morda si je Richard na koncu vendarle premislil in deklico obvaroval.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587