Vizita.si
“V pičlih štirih dneh sem uspela izgubiti kar pet kilogramov, kar je res izjemen rezultat".

Razstrupljanje

To ji je uspelo v manj kot tednu dni!

S.P.
01. 10. 2012 11.10
18

Diva resničnostnih šovov Lauren Goodger je po dolgem boju z odvečnimi kilogrami vendarle uzrla veliko zmago. V manj kot tednu dni je namreč s pomočjo stroge diete uspela poskrbeti za neverjetno preobrazbo.

“V pičlih štirih dneh sem uspela izgubiti kar pet kilogramov, kar je res izjemen rezultat".
“V pičlih štirih dneh sem uspela izgubiti kar pet kilogramov, kar je res izjemen rezultat".FOTO: Twitter

Zvezda resničnostnega šova TOWIE ni nikoli tajila svojih težav z nabiranjem odvečnih kilogramov, a je zaradi hudih duševnih bolečin, ki so ji jih ti povzročali, prevzela popoln nadzor nad svojim telesom in v manj kot tednu dni poskrbela za neverjetno preobrazbo.

Pred kratkim je svoje oboževalce na Twitterju obvestila, da si bo privoščila prav poseben oddih. Na Majorki se je namreč v priljubljenem letovišču “Breakfree Retreat“ udeležila strogega programa hujšanja s pomočjo razstrupljanja telesa. Ta je od nje zahteval drastične ukrepe in omejitve pri izboru prehrane, saj ni smela zaužiti niti enega trdnega delčka, hrano pa je mogla pretvarjati v čisto tekočino. To naj bi ji povzročalo kar nekaj preglavic, a je trud danes nedvomno poplačan.

“V pičlih štirih dneh sem uspela izgubiti kar pet kilogramov, kar je res izjemen rezultat. Vsako telo je drugačno in edinstveno. Sama imam srečo, da se lahko dokaj hitro znebim odvečne telesne teže, a moram priznati, da sem bila tokrat zares močno motivirana in popolnoma osredotočena na zastavljeni cilj,“ je pojasnila 25-letnica. Kljub temu da je s svojo novo postavo več kot zadovoljna, pa si v prihodnosti prizadeva izgubiti še dodatnih devet kilogramov in dokončno izpopolniti svoj videz. Mnogi oboževalci zato že izražajo skrb, da ne bo na koncu vendarle zašla predaleč.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587