Vizita.si
Pevka pravi, da se odvečni kilogrami po porodu niso stopili kar sami od sebe. Da bi povrnila nekdanjo postavo, se je morala precej potruditi.

Novice

To ji je uspelo v treh mesecih!

L.E.
14. 06. 2012 11.13
30

Pevka pravi, da se je svoje nosečnosti zelo razveselila, vendar si je hkrati mislila, da ji nikoli ne bo uspelo povrniti stare postave. Preberite si, kako je to dosegla v samo treh mesecih.

Pevka pravi, da se odvečni kilogrami po porodu niso stopili kar sami od sebe. Da bi povrnila nekdanjo postavo, se je morala precej potruditi.
Pevka pravi, da se odvečni kilogrami po porodu niso stopili kar sami od sebe. Da bi povrnila nekdanjo postavo, se je morala precej potruditi.FOTO: Twitter

Michelle Heaton je britanska pevka in tudi osebna trenerka, čeprav slednjega poklica ne opravlja več. Se pa z njim ukvarja njen mož. Glede na njuno predanost športu je torej verjetno razumljivo, da je bila zanjo nosečnost velika preizkušnja. Kljub temu da se je otroka seveda razveselila, je priznala, da se je le s težavo spopadla z mislijo, da izgublja nadzor nad svojim telesom. “Ko sem postala noseča, sem le stežka sprejela dejstvo, da sem izgubila nadzor nad svojim telesom. Nato pa sem pomislila, da lahko končno začnem uživati v hrani, ki si jo res želim – seveda ne da bi pretiravala. Sploh zadnje tri mesece sem se nato počutila kot debela krava. Pristajalo mi ni niti eno oblačilo, bila sem napihnjena, počutila sem se neprijetno.“

32-letna zvezdnica je januarja rodila zdravo deklico, vendar so ji zdravniki zaradi težavnega poroda in težav s srcem (muči jo neenakomeren srčni utrip) zabičali, da šest tednov na preveč gibanja ne sme niti pomisliti. Za vsak primer je tako bolj počivala kar osem tednov, nato pa si je naredila program hujšanja. Tri mesece pozneje se je vrnila na težo, ki jo je imela pred nosečnostjo. Namesto 74 kilogramov jih je imela spet 53. Poleg tega je svojim oboževalcem na Twitterju lahko pokazala mišičast raven trebuh. “Poglejte mojo fotografijo,“ je pripisala. “Mislila sem, da bodo odvečni kilogrami po porodu kar odpadli – toda motila sem se – za mano je dolgih pet mesecev! Toda sedaj sem spet nazaj! Opa!“ Nekateri so jo nato obtožili, da se je po porodu bolj ukvarjala s sabo kot pa z otrokom. Na to je odgovorila, da je telovadila v svoji dnevni sobi, medtem ko je hči poleg nje sedela na udobnem otroškem sedežu. “Nihče mi ni pomagal skrbeti za otroka. Telovadila sem doma in med vikendom v telovadnici, ker je bil takrat lahko z otrokom moj mož.“ Ta je delil povezavo do ženine fotografije tudi na svojem Twitterju ter zraven pripisal: “Poglejte mojo ženo, ki je dosegla svoj cilj – vrnila se je na težo, ki jo je imela pred nosečnostjo. Naj vas to navdihne, namesto da bi se zmrdovali! Fotografije niso prav nič obdelane, posnete so s telefonom. Telovadila je doma in svoj cilj dosegla tako, kot ga lahko vsak – z vztrajnostjo.“ Michelle priznava, da ji ni bilo lahko, da pa ji je vedno novih moči vlivalo dejstvo, da je videla, kako se njena odvečna teža ves čas počasi topi. Enemu izmed britanskih medijev je zaupala še, da ni delala nobenih posebnih vaj. V svoji dnevni sobi je enostavno redno okoli 40 minut dnevno delala počepe, trebušnjake, izpadne korake in sklece. Ob sobotah je v telovadnici dvigovala uteži.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587